Saturday, February 20, 2010

Salam sejahtera...

Salam semua..

Maaf lama tidak menjengah, meronda atau mengomen di blog anda semua. Masih dalam mood bercuti.

Dan ada banyak aktiviti (tak ler banyak sangat..) yang dibuat, terpaksa buat dan kena buat sepanjang cuti 9 hari ni.



Semoga kawan-kawan semua sihat sejahtera dan gembira..

Nanti saya akan bercerita lagi.


~...info Trip ke Kelantan & Tganu (di sebelah >) sudah dipadam kerana tarikh trip terpaksa DITUNDA. Harap maklum...~



19 comments:

  1. wah sakannya bercuti...ok, nnt roger tarikh baru trip kelantan tu eyh..hopefully bukan bln 4 sbb ada trip ngan kawan2..hee

    ReplyDelete
  2. Wow... besh nyer orang tu berjalan2 dan cuti2 Malaysia...

    ReplyDelete
  3. Salam Azie..

    patutlah menyepi.. rupa2nya 'sukat Malaysia' ya? :)

    ReplyDelete
  4. emmm.....mencari² jgk kemana menghilang

    ReplyDelete
  5. DATIN SHIKIN > Mak'Ndak ingat nak balik kampung, maybe next week kot. Btw, trip tu mungkin bulan Mei, sbb bulan April ni trip pegi Langkawi. Nak ikut tak? hehehehe..

    ReplyDelete
  6. DIANA > berjalan sehari dua saja yang jauh skit. Selebihnya, berjalan-jalan dalam KL jerrr...



    KAKCIK SEROJA > Kak Cik sihat? Takda ler sukat pun... tak tersukat sebenarnyaa.. heheheh..!

    ReplyDelete
  7. EELOBOR > terimakasih. Kak Azie ada, tapi kerana masih cuti, mood tu jadi tak berapa nak betoi.. heheheh.. Lagipun bila anak-anak pun cuti sama, asik ler dok berebut laptop..

    ReplyDelete
  8. wah..lamanya bercuti 9 hari tu...bestkan jalan2 makan angin..ida pun nk g cuti2 malaysia bulan 4 ni nk g langkawi...

    ReplyDelete
  9. Salam!
    Jadi Azie dah sampei le ke Pantai Desa Rhu menghala laut Cina Selatan? Best juga tempat tu kan?

    ReplyDelete
  10. salam..
    amboi pi bercuti ker johor ker..?

    ReplyDelete
  11. IDA > bila dah bercuti lama ni, nak start keja dah malasss..
    Hmm Langkawi. Dulu dah penah pi sekali, April nanti pun hajat nak pegi lagi..
    Btw, nanti saya pegi melawat blog IDA yerrr.. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  12. Bang TAJNUR > ya memang benar. Itu memang Pantai DESARU. Cantik dan bersih pantainya.



    PAKLONG > Yup. Johor. Menghadiri walimatulurus di Felda Air Tawar 2, Kota Tinggi. Sambil bercuti-cuti.

    ReplyDelete
  13. salam kak zie, bulan 4 nak ke langkawi? Uihhh... best tu, sy dh lama tak ke sana, kalau tak silap last skali ke sana tahun 2002... aduuuuhhhhh ... lama betul dh kan?

    ReplyDelete
  14. Salam ROSNANIE.. Hasrat di hati begitu lah, lum pasti gak tu. Langkawi baru sekali jer pegi, tp memang best laaa.. Memang nak sangat pegi lagi. Jooommmm..

    ReplyDelete
  15. bestnyer dpt bercuti --> bila lah boleh bercuti nie hu hu

    ReplyDelete
  16. CALUK > jommmmm kita pi Langkawi..:)

    ReplyDelete
  17. selepas cuti pnjg aku terus jd malas... :(

    ReplyDelete
  18. dakni pon tengah mood malas gak... cuti lagi sampai selasa minggu depan... muahahahaaaa mengalahkan orang yang sambut raya cina je

    ReplyDelete
  19. ECHAH > Aku pun tengah nak cari balik mood rajin aku...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails