Monday, February 22, 2010

Tak banyak aktiviti, tapi seronok...

Sepanjang cuti, memang tiada program khusus. ALONG yang balik bercuti sudah ada plan sendiri. 3 kali keluar dengan kawan-kawan sekolah lama. IKA pun sama. Tempat faberet, sudah tentu MV, KLCC dan Pavilion.

Aku pula berulang alik dengan kerja-kerja luar, termasuk menemankan TOKLAKIku atas beberapa urusan.

Yang best, aku berpeluang juga melihat Lion Dance dari dekat.. yesss!~! semasa singgah Low Yatt Plaza menguruskan ACER yang meragam tak sudah-sudah.



Gambar goyang plakkk...

Tingin nak makan kek coklat jer, tepon dan amik jer... Aku order lebih sebab ALONG balik bercuti.

Macam dah takda kerja sekolah nak buat...

Ini pula semasa ALONG ajak meronda-ronda Tesco. Bawa adik-adik. IKA tak ikut sebab dia kerja.

Ya, maaf, aku jarang tunjuk gambar anak-anak (anak pun ramai) sebab aku lebih selesa bercerita tentang diri sendiri jer. Apapun, aku tak kisah sekali sekala tunjuk...:)


Tesco Ampang




Bodek nak pensil tekan-tekan...!

Novelis faberet ALONG. Dia mesti beli punyerrr...

IQ test...


~...antara yang juga best (tapi tiada gambar) ialah panggilan telefon dari pihak CESB, offer untuk jadi Promoter lagi di Pesta Buku Antarabangsa PWTC 2010 nanti... Yesss!~




18 comments:

  1. Kak Azie sangat berani sama itu singa..(salute).Tapi singa tu makan apa ye?(angpow ker??)

    Tetiba rasa nak jadi singa juga (sbb boleh dpt angpow..he3)

    ReplyDelete
  2. ZUREEN > dolu-dolu memang Kak Azie pun takut gak dengan SINGA nih, tapi sebab dulu tiap tahun dia naik ofis, so dah tak takut lagi dahh... kalu boleh nak cucuk jer mata SINGA tuh.. hehehe..

    Company yang jemput SINGA ni akan bagi angpow pada ketua grup ler.. pastu depa akan agih-agih. SINGA tu yang banyaknyer, depa makan limau. hehehe..

    ReplyDelete
  3. waaaa...kek coklat...sedap nyer kak..tgk pun dah tau sedap! novel..huhu....geram nyer tengok....ada book sale ker tu?

    ReplyDelete
  4. pssssstttttt kirim salam kat ALONG ye... muahahahaaaa

    ReplyDelete
  5. SITI > Kek Coklat tu order tergesa-gesa. Ada ramai kawan yang terror buat Kek Coklat ni.. ACIK MLMW tu pun antara yg handal..

    Book sale tak ler sangat, tapi sbb ALONG nak lengkapkan koleksi, so dia beli jugaa..

    ReplyDelete
  6. ICE > setakat kim salam jer, tarakkkk hallll.....

    ReplyDelete
  7. singa jer tak per....jangan hari²mau

    ReplyDelete
  8. EELOBOR > kalu hari-hari mau, tak perlu pun jumpa SINGA.. hahahaha..!

    ReplyDelete
  9. hoho...kak azie joget lambak ek ngan singa tu? muehehe :)

    ReplyDelete
  10. salam, selamat bersiaran kembali. nak komen ni kena tulis nombor.

    1. sedapnya kek tuuuu...my peberet tuh!
    2. mujor tak dibaham dek singa tu...hehehe
    3. jadi promoter pesta buku, eh bila tu? nanti inform kita ek? dah lama tak pegi...boleh kita jumpa2... :D

    ReplyDelete
  11. gambar yang goyang ke, kameraman yang terlebig goyang tu... syok sangat dengo gendang sampai meremanggg

    ReplyDelete
  12. Kek coklat, sodaaappp...

    Pesta buku, kak Zai pasti kesana,nanti boleh jumpa azie.

    Tarian singa ke harimau? kak Zai blurrr...

    ReplyDelete
  13. nak gi ke pesta buku....nti boleh berkenalan

    ReplyDelete
  14. AZRUL > Bukan joget lambak tu.. tapi Joget Lantak... hahahaha!

    ReplyDelete
  15. aintsuperwoman FA > kena jawab ikut nombor jugak nih..:
    1. my paberet too..
    2. kalu kene baham pun okeh gakkk.. kiter sukerrrr...
    3. Pesta Buku 19-28 Mac di PWTC.. Jumpa? bolehhh.. nanti saya buat entry khas about it...

    ReplyDelete
  16. CEMOMOI > goyang dangdutttttt...!



    ECHAH > COMBI weyyy... makan jer kek tu, aku tingat kat hang.. sbb moisture dia macam hang.. hikhikhik!

    ReplyDelete
  17. Kak ZAITUN > Sila.. sila datang ke Pesta Buku... Nanti Azie buat entri maklumat tentang tugas tu.. Nak jumpa, boleh sajaaaa...!



    EELOBOR > Nak berkenalan? Selama ni belum kenal kerrrr.... Ahaks!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails