Saturday, December 7, 2013

Orang badan besar, tolong jangan jatuh...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtuday
07-12-2013


Semalam petang, MyToklaki jatuh di bilik air surau.

Jatuh seperti semasa dia jatuh di kampung dulu (kesan di pinggang lalu ambulan terpaksa dipanggil untuk ke hospital — masa tu Hospital Kuala Pilah).

So kejadian sama berulang.

Isunya:

Sapa tahu di mana saya boleh dapat kerusi roda yang murah (selain beli di farmasi)?

Ada cadangan kedai pembekal area KL yang boleh dapat harga murah?

Sekian, terimakasih atas cadangan.




 ~...SERI BULAN menangis bila janji dimungkir dan HISYAM dianggap sebagai pesalah paling besar...~




12 comments:

  1. Allah hai...sampai terpaksa berkerusi roda ke Azie..mudah2an cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. Assalam kak zie,semoga suami k'zie cepat sembuh
    Sya tak ada maklumat pasal tu melainkan beli d farmasi

    ReplyDelete
  3. nak bagi cadangan tak tau, tapi saya nak mintala kawan-kawan yang tahu, tolonglah kzie ni, dan semoga suami cepat sembuh, amin..

    ReplyDelete
  4. Assalam Azie

    Moga yr hubby cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. slm akak... sy dulu beli farmasi tp lepas tuh ada saudara ckp... kalu nak beli kerusi roda boleh jew survey kat kedai secondhand... murah sikit...

    ReplyDelete
  6. Opp..sila tinjau kedai cash n converter..kl tak tahu,,shah alam dekat plaza masalam..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Azie

    saya doakan agar hb azie cepat sembuh
    cuba tengok kedai depan HKL (jalan pahang)
    disana menjual peralatan hospital

    ReplyDelete
  8. Kak Azie mungkin agak terlambat tapi sebagai pengetahuan untuk semua juga di Bandar Baru Bangi depan Komplek PKNS ada sebuah kedai jual barang 2nd hand yang kadang2 ada terjual juga kerusi roda.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails