Wednesday, December 25, 2013

WW: Rabu rupanya ~ Merry Christmas...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
25-12-2013


Rabu rupanya hari ini. Dok sangka Ahad pulak.


WW: pesta payung semalam. Hajat nak snap payung yang gambar Superman tu, gelap pulak.





 ~...konflik bakal melanda di Teratak Nyatuh apabila HISYAM sekali lagi cuba mengajak SERI BULAN pergi beberapa lama meninggalkan Kampung Separuh Desa bukan sahaja untuk damaikan hati tetapi juga untuk menguji sejauh mana Mak Utih pandai menyulam rindu atau anak dara Pak Imam bakal penasaran sebab terlalu lama menyimpan perasan...~




10 comments:

  1. seronok ct tgah minggu.
    esok rasa br start kerja.
    sehr 2 lg ct pulk

    ReplyDelete
  2. Kak Azie cuba baca entry saya hari ini..perbincangan tentang " Merry Christmas" :) Perbincangannya di ruangan komen,entry cerita lain :P

    ReplyDelete
  3. ya hari krismas dan rumah ini dikunjungi tetamu untuk menziarahi bonda .

    ReplyDelete
  4. Yang penting, kita dapat cuti tengah minggu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak, first time saya cuti pada hari Krismas! Hahaha.

      Delete
  5. Musim ujan...bykla pesta payung..hehehe..
    Tula k.azie terasa mm cuti ujung minggu kan..

    ReplyDelete
  6. Musim hujan ni... payung lah barang paling 'berharga'... tak kira yg baru ataupun yang lama.. waima yang patah sendi sekali pun.. kan kak?

    ReplyDelete
  7. Aina payung tak de tak apa tapi kalau baju hujan tak ada nampak gayannya main hujan balik kerja!

    ReplyDelete
  8. meriah dengan payung huh
    hehe...saya ada banyak payung
    superman tu, nak ke? hehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails