Friday, December 13, 2013

Stop email me...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
13-12-2013


Salam JumAAt.

Kita nak ngadu ni... dah sebulan dah kita tak leh nak buka email kita. Boleh sign-in but, tak leh nak buka in-box atau buat apa-apa pun.

Apa masalah?

Dah sebulan tauuu... Sedih!



So, hold dulu apa-apa email. Ops..! ada ker?

Sapa tahu apa punca, or cara nak selesaikan. Anyone?




 ~...bila HISYAM semakin jinak semakin manja bercampur semakin nakal mengusik plus suka menyakat, dalam ertikata menatap mata sambil kenyit-kenyit SERI BULAN rasa gementar dalam peluh dingin tidak berasa kerana keliru samada hendak melayan atau memendam rasa tentang sebuah perasaan yang perasan lagi kerasan...~




9 comments:

  1. eh.. saya pun dah lama tak bukak yahoo sejak guna gmail ni.. nak kena check gak ni..

    ReplyDelete
  2. tak tahu punca, tak tahu cara nak selesaikan. saya punya okay kak. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Cuba buka dari komputer lain. Aina pernah jugak kena tapi lama2 ok sendiri.

    ReplyDelete
  4. Kakak tak guna yahoo tapi guna hotmail.
    Susah-susah create new email address ajelah Azie.

    ReplyDelete
  5. la kenapa jadi gini...saya tak pernah kena gini..

    ReplyDelete
  6. Nur punya pulak..suruh tukar password...dah buat tetap tak bole buka ...tak tahu kenapa

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,
    Sehari dua lepas yahoo ada minta maaf dgn penggunanya dgn perkhidmatan email. Mungkin ini sebahagian drpdnya...tapi ikut permohonan maaf tu...2 hari je email depa x leh akses. Tak tau la pulak kalau sampai berbulan.

    Saya lebih suka guna gmail sbb boleh hantar attachment besar2...

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dari saya..
    betul tu apa yang sis anyss cakap..saya pon dapat email yg sama..tapi untuk dua hari sahaja..
    cuba sis try tukar ke gmail je..comfortable !..

    ReplyDelete
  9. Eja pun dah lama ada problem dgn yahoo nih... org send emel memanjang tak dpt... jenuh cek dlm spam box suma yilek... kesudahnya terpaksa create emel baru... gmail stakat ni mmg best!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails