Saturday, February 8, 2014

Masak-Masak Blogger #1, 2014: jemputan terbuka...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
07-02-2014


Sekali lagi grup blogger (secret group FB) Kite-Kite Aje (KKA) ada program!

Setelah agak lama tidak bergathering, kali ini blogger Khairul Hakimin menganjur suatu program demo masakan yang mulanya dilihat seperti kecil, akhirnya berkembang menjadi suatu program demo masakan yang semakin besar... dan saya rasa akan menjadi hebat. (dalam kelasnya tersendiri)


Poster yang direka khas. Penampilan istimewa Chef ADU AMRAN dan Chef Izyan, kira-kira jam 10 pagi.

Jemputan terbuka. Jemput la hadir memeriahkan demo masak-masak ni. Ada ramai blogger yang sudah bersetuju hadir, selain menyokong juga turut memeriahkan gathering. Dah lama kita tak berhimpun, kan? Ayuhhhh... jika sempat bawa lah apa-apa seperti biasa. Jika tak sempat, bawak perut saja pun takper. Don't worry. Kamera jangan lupa eh?





Nak rasa tak? Jemput hadir....


Penampilan khas dari 'tuan rumah'.



Pra-tayang. Lokasi sebahagian sudut dapur untuk demo masak-masak.

Saya harap tidak terlewat untuk saya paparkan map di sini untuk panduan bagi yang belum pernah ke area sana.


Jumpa di sanaaaa....!

Penghargaaan awal: terimakasih banyak kepada beberapa pihak yang menaja beberapa keperluan program termasuk air minuman dan apron...!



 ~...belum pernah terniat di hati HISYAM untuk mengkritik apa saja hasil air tangan SERI BULAN kerana tahu itu bukan sahaja melukakan hati si teman sejati tetapi juga bakal mengundang banyak soal-tanya Mak Utih yang selama ini menjadi pendidik tidak berbayar melainkan rasa kasih tertumpah tidak tersukat...~




12 comments:

  1. Enjoyyyy!!

    Moga berjalan lancar..
    Saya tak dpt hadir..huhu

    ReplyDelete
  2. esok..alaaaa Azie
    pagi ada mesorat PIBG, lepas tu ada kenduri kahwin
    seronok ni program mcm ni

    ReplyDelete
  3. Azie..acik ada jemputan kenduri

    ReplyDelete
  4. Moga perjalanan majlis berjalan dengan baik..
    Saya teringin nak join tapi chef hubby tak dapat cuti huhuhu.. dan berkebetulan saya tengah tak sihat.. sob.. sob..

    ReplyDelete
  5. bestnye…semoga majlis lancar & tetamu pun seronok

    ReplyDelete
  6. wah.. cam besh nyer.... ehhmmm.. chef adu tuh.. kiki

    ReplyDelete
  7. Lama kak Zai tak tinggal jejak.

    Semoga semua yang hadir enjoy.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails