Thursday, November 21, 2013

SuperMokh souvenirs...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis malam JumAAt
21-11-2013


Teater SuperMokh The Musical dah berakhir pada Senin 18hb lepas. (Kisah penuh di entri saya: SuperMokh the Musical)MySon sebenarnya terlibat dalam production ini, lalu pada hari terakhir + sehari selepas itu, depa bekerja mengemaskan pentas dan segala props.


T-shirt ni, untuk krew sahaja.



Ini antara beberapa cenderahati yang dijual sepanjang teater berlangsung. Buku cenderahati rasmi itu memaparkan kisah arwah Mokhtar, ucapan-ucapan penghargaan dari Sultan Selangor, orang-orang yang terlibat dalam bolasepak... dan sebagainya. Serta gambar-gambar kenangan.


T-shirt pelbagai saiz. Yang warna kuning tu saiz kecik, kaler pink ni saya rasa untuk remaja perempuan. Memang cantik. Saiz Alia.


Ini yang paling saya suka. Muq yang ada gambar SuperMokh (sebelah lagi gambar Awie) yang terus saya letak di workstation saya sebagai tayangan eksyen! Ewahhh...!


Saya tak berani nak guna sebagai gelas minuman, sebab risau ianya akan retak or nanti pecah. Well... kita letak jer pen wpun bekas pen dah ada.





 ~...menerima Mak Utih sekeluarga bagaikan satu hadiah yang terindah tetapi HISYAM sering merasakan SERI BULAN adalah anugerah terindah yang belum dapat dikalah oleh mana-mana anak dara Kampung Separuh Desa meski selain Anak Dara Pak Imam, ada bongsu Haji Bilal pun mula pandai bermain kata, mula pandai menjeling mata...~




17 comments:

  1. Muka Awie pada mug tu serope muka Johan pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar awie ke tu?sy tengok pun macam johan hehehe

      Delete
    2. Tu muka arwah SuperMokh. The other side, baru ada muka Awie tapi saya tak snap.

      Delete
    3. Oh ya,, piic muka Awie pada gambar terawal di atas. Berjambang.

      Delete
  2. tayang2 untuk beberapa hari.. lepas tu bawak balik rumah simpan dalam almari kaca.. ;)

    ReplyDelete
  3. ERRRR... sukanya t-shirt pink tu..

    Kak Azieazah.. kalu guna mug tu utk minum kena angkat smpi 180 darjah, baru dapat minum air smpi habis, hehehe...

    ReplyDelete
  4. yang pink tu kan menawan qolbu sungguh!

    ReplyDelete
  5. Boleh simpan dlm cermin kaca souvenirs tu,t-shirt plk bolehlah pakai.

    ReplyDelete
  6. bestlah.....tanda ingatan buat supermokh juga...

    ReplyDelete
  7. kalau sy tak nampak gambar Mokhtar Dahari , kompom penin nak pikir apa itu supermokh..serius taktau ..haha

    ReplyDelete
  8. saya klu dpt mug tu sure dok dlm display cabinet jer la ...

    ReplyDelete
  9. untunglaa.. boleh lah wat kenang2an.. :D

    ReplyDelete
  10. chantekk souvenir mug tuu.., ehHHEe

    ReplyDelete
  11. ehemmm..
    t shirt pink itu sungguh menawannn~

    ReplyDelete
  12. bestnya kalau dapat gift supermokh.....

    ReplyDelete
  13. Limited edition tentulah utk tengok2 ja ye tak...kalau guna2 macam banyak rissiko je.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails