Wednesday, November 6, 2013

WW — Tolo dadar: macam cantik jer! macam comel jer!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
06-11-2013


Selamat menghadapi SPM 2013 buat semua, anak-anak blogger!


WW: Tayang-tayang telur dadar saya malam tadi (sambil melaram frying pan baru yang diburu di Ikea hari tu)



Mewah dengan hotdog.

“Macam cantik jer! Macam comel jer!”

Hahahahaha!






 ~...adakah yang tidak rindu? HISYAM vs SERI BULAN...~




23 comments:

  1. Penuh warna-warni!

    Anak Aina belum lagi ambik SPM tapi selamat mengharungi peperiksaan buat semua anak2 kita.

    ReplyDelete
  2. goreng dgn banyak minyak ke sikit ? ... macam banyk jer hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, guna non-sticky pan ke? itu hari pernah goreng kan telur Budak Gundut dalam non-sticky pan tak yah guna minyak. hasilnya, hampeh tak dimakan pun telur tu. dia kata tak sedap.

      bila saya makan, hmm mmg tak sedap. macam makan tisu tebal aje. haha.

      Delete
  3. Akak terbalikkan tu macam mana? KAlau saya haruslah rabak jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, kalau saya nak terbalikkan, kena tunggu at least yang cair tu dah beku sket. kalau tidak mmg terabur dan mercik minyak.

      Delete
  4. macam sedap je..macam lapar je tengok..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Yang penting - sodap... hehehe

    ReplyDelete
  6. Macam sedap jer....macam nak cuba lah...!

    ReplyDelete
  7. Macam sedap jer.... macam best jerr....

    ReplyDelete
  8. kalerful semua ada ... harmoni lagi kat dlm mulut ...

    ReplyDelete
  9. terliur pulak malam2 ni..hehe
    nasib baik dh makan

    ReplyDelete
  10. mcm syedap je.mcm nak jer.ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. chot, kau makan la dengan nasi lemak 70sen kau tu. haha.

      Delete
  11. memang shantek... memang shomel....

    ReplyDelete
  12. dan dan nampak teloq tu macam sedapppp je mcm sedapppp je :)

    ReplyDelete
  13. anak bujang saya suka sangat makan telur dadar
    tapi saya tak pernah try letak sosej
    next time nak trylah =)

    happy itu saya!

    ReplyDelete
  14. As-salam kak azie..

    wah.. mewah betul isinya.. boleh tiru aje.. barulah dapat telur dadar yang cam comel aje mcm ni he..he..

    ReplyDelete
  15. meriahnya telur dadar ni..confirm sedap!

    ReplyDelete
  16. salah satu cara tarik perhatian anak untuk makan.. ;)
    macam sedap je.. macam nak sikit je.. ;)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails