Saturday, December 26, 2009

Gathering Blogger: Edisi Awal...

Gathering Blogger Lembah Klang, 26 Dis, 2009. FRIM, Kepong.

Edisi awal ini semua pic dari Hanpon Cap Itik aku. Tak banyak pun aku snap. Aku masukkan ini sahaja sebagai permulaan. Gambar-gambar lain yang pasti lebih havoc dan meriah, kena lah tunggu blogger lain upload.

Tak banyak yang hendak ku sebutkan di sini, tetapi memang meriah, memang seronok dan sungguh gumbiraaaa...!

Layan jer gambar-gambar yang ada...



Terimakasih kepada semua yang hadir tadi, especially to Ketua Urusetia Sdr MAZIDUL dan pembantu khasnya Sdr AZRUL HISHAM...







*~...bila ramai dah upload gambar nanti, aku akan kutip dan masukkan dalam my full entri. hehehe.. masa tu baru best bercerita, mengomen dan sambil tu mestilah boleh mengutuk, kan? Ahaks!...~

29 comments:

  1. salam

    terima kasih

    antrinya menarik hati .

    ReplyDelete
  2. INSAN BIASA > Salam. Terimakasih menyinggah. Belum ada banyak gambar lagi. Nanti saya kongsikan lagi...

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Azie..

    Amboi seronok meriahnya... tumpang seronok sekali bila tengok gambar2 tu semua :-)

    ReplyDelete
  4. ecececeh... ada niat nak mengutuk tuuuuuuuuuu :)

    ReplyDelete
  5. Wah! Bestlah kak Azie dapat join gathering tu..mesti seronok.Upload gambar banyak2 ye..

    ReplyDelete
  6. mokyang...sangat rugi saya tak bleh join...huhuhu... sekarang sudah jeles tengok gambar mokyang...

    ReplyDelete
  7. ade gathering yer, dina nanti kita buat gathering yer he he

    ReplyDelete
  8. Anda berjaya menjelez kan saya. Hua hua hua ... rasa rugi tak pergi, tengok makanan penuh satu tikar ...

    ReplyDelete
  9. azie,
    seronoknya berkumpul begitu....
    insya'allah lain kali sure pergi....

    ReplyDelete
  10. kak Azie, saya dah upload gambar kat blog saya.....hehe

    ReplyDelete
  11. salam kak azie

    kak azie juga berjaya men'jeles'kan saya

    huhu... apa nak buat, nasib badaaaannnnn...

    ReplyDelete
  12. meriah kak...jealous i tgk..huhu. kalau dekat2 sini..leh la join sekali. takpe la..dapat tengok pic pun jadi la..tumpang happy dari jauh.

    ReplyDelete
  13. psssssstttttttt kak azie masak nasi lemak? keh3 tnye je... neway, msti seronok tahap cipan kan kan kan dapat jumpa kawan2 cyber ni... huhuhuhuuuu tengah jelessssssssss gak ni pasal tak dapat join

    ReplyDelete
  14. NIDA > Kak Azie teringat gak pada lain-lain blogger yang jauh, sian tak dapat join. Takper, join tengok gambar yerr...

    KAKCIK > Kutuk tetap kutuk... nasib ler sapa yang kenaaaa....!

    ReplyDelete
  15. ZUREEN > next, akan ada gathering lain lagi. Bleh join juga, jangan susah hati..:D

    Zikr the Jalanan Sepi Perantau > Salam kenal. Terimakasih masuk singgah dan menyapa..

    ReplyDelete
  16. DINA and CALUK > MokYang rindu korang. Mokyang tak pernah lupa saat-saat kita pernah beberapa kali gathering. Nanti kita buat lagi yer.. Kasi up balik Caluk Corner... and aku rindu nak pecahkan kerusi lagi... haahahaha..!

    ReplyDelete
  17. ACIK My Life > Kak Azie tunggu jugak kot Acik tepon nak datang.. tp rasanya Acik bz kerja tu. Dan Kak Azie dah balik pun tengahari... kul 2pm, kami dah gerak keluar...

    IBU > Kak Mah...kiter tunggu dia tauuu.... wuaaaa...!

    ReplyDelete
  18. A KL CITIZEN > Salam Cikgu Normah.. ya best.

    AZRUL > Nanti Kak Azie copy yerrr... thanks dik.

    ReplyDelete
  19. ROSNANIE > Jangan ler sedeyyyyy... Nanti kita lak dating..

    SITI MURNI > okey.. tumpang. hehehe.. tumpang gumbira yerrr...

    ReplyDelete
  20. ICE > tak lahh.. Kak Azie tak masak nasi lemak. Buat puding kosong jerrr... Sdr Mazidul yang menaja 30 bungkus Nasi Lemak, Mee Goreng dan Kuey Teow Goreng..

    Makan memang best.. best gilos.. Nanti Kak Azie citer panjang lebar dalam my full entry...

    ReplyDelete
  21. Dj Epoi in da houseeeeeeeee!

    Kak !

    Kak memang walaweiiiiiiiiii.... arrr

    Gua parking dulu kat sini nanti Gua redah lagi..k

    Memang walaweiiiiii lah semalam!

    ReplyDelete
  22. EPOI... parking jangan tak parking... sebelum blah bayar meter parking tu dulu aarrr..

    Apa yang walaweeiiii tuh EPOI? Lu pun sporting siot BRO.. I like your topi, malu nak sebut jer semalam, takut U perasan.. hahahha.. > aku dah mula nak kutuk orang nihh..

    Nanti Kak Azie round pi your blog... sini rumah gua punya line maaaanyak slow... gua bukan manyak sabar punya orang.. so kene meronda dari ofis esok ler nampaknyerrr...

    ReplyDelete
  23. Salam Kak Azie...lama sgh tak dtg bertandang kat sini!

    Waaaaa....syiookkknyaa, jelezzz I! Ayu so far tak pnh lg jmpa blogger...ni yg rasa mcm nak buat jgk gathering ni!Tapi blm kenal pasti pun blogger yg dok sekitar KB...nak tgu blk KL, cuti skolah thn dpnlah kot br dpt blk....huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  24. salam kak azie

    salam singgah..nice blog

    bestnye ber'gader'ing sesame bloggers..jelez gitu ahakz :D

    ReplyDelete
  25. AYU > tu la.. Awak balik KB awal sangat. Kalu masih ada di KL lagi, bleh gak gather sama-sama.. Nanti kalu nak buat gak, put me in ok...

    GREENJADE > Salam. Terimakasih sudi masuk menyinggah dan menyapa.
    Jangan jelez.. nanti kita buat lagi..

    ReplyDelete
  26. Salam..
    Tentu seronok dpt berkumpul dan berkenalan dgn ramai org..
    Tak ada yg tergolek masuk sungai?

    ReplyDelete
  27. SHANIZA > Salam. Antara seronok berjumpa, bercerita bertukar pengalaman, seronok makan..

    cuma seronok mandi jer tak termasuk...hehehe..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails