Thursday, December 10, 2009

Updating Bukan Dating...

Biasa. Mood normal.

Nak update walaupun tak begitu penting.
Diari sampai minggu depan penuh. (Macam ler aku penting sangat... cihhhh...)

ECHAH mesti dah ready nak fly. Balik bercuti ke Semenanjung. Tapi SORI BERLORI ler COMBI, wpun ada plan nak lepak malam ni di area Mexico tu, aku baru tingat, malam ni aku ada mesorat la. Aku lupa bab mesorat masa seronok bagai anak kecil nak dibawa main kat taman, bila hang kata nak transit sehari di KL. Memandai jer aku plan nak dating. Last-last aku sendiri yang melepas. (Kali ni aku kena kata aku penting, sbb kalu aku tak pi mesorat tu, takdak sapa nak bancuh kopi dan hidang karipap kat Top-top Gun tu nanti...)

Kalu sempat hang turun sekeluarga jumpa Mat Yangoon tuh, memang ler aku jelez weyyyy.. Dah lamo benar aku nak mengepau Mat Yangoon tu utk belanja aku makan tose telur taruh atas. Nanti diaaaa...!

Esok, Selangorian semua cuti, Keputeraan DYMM Sultan Selangor. Mesti jem aaarrr KL. Itu dah memang adat. Adat ok. Memang. Ini fakta. Mesti nak penuhkan KL, kali ni shopping baju sekolah ler kot.

Minggu depan 18hb semua cuti umum. Direct 3 hari. Aku cadang nak pi tengok filem New Moon tu dengan ALONG. Dia kata nak belanja. Wahhh... best gak.

Hmmm.... no more updates.


~...semalam budak yang kecik tu kene jentik mulut, sebab dah seminggu suka menjerit tak ketahwuan hala...~


22 comments:

  1. wah..... siap planning nak dating. Jeles sungguh mendengarnya!

    ReplyDelete
  2. DIANA >> hahahaha.... sungguh lucu membacanya..!

    ReplyDelete
  3. Azie xmo deting lenting ngan kakcik ke??? :)

    ReplyDelete
  4. KakCik >> nakkkk... mesti ler nakkkk...

    ReplyDelete
  5. moh ler dating ngan saya lak..hehe

    ReplyDelete
  6. AZRUL >> kalu malam ni dating.. AZRUL ~ AYU ~ ALID ~ AA = 4As...hahahaha...

    ReplyDelete
  7. Hello Azieazah, saya di tempat Kakcik Serojah nampak your callsign....
    ada gambar baru, 'New Moon'?
    Ni saya nak check....
    Have a nice day, Lee.

    ReplyDelete
  8. UNCLE LEE > sila. terimakasih. Check selagi nampak..hehehe

    ReplyDelete
  9. Hmm... rasa macam saya salah faham? New pic of New Moon? hmmm kene meng“Google”...

    ReplyDelete
  10. salam kak azie, cakap ler ngan along, acik noor pun nk join, belanja ler skali, hehhe... tak kena mengena kan?

    ReplyDelete
  11. ROS > bolehhh.. setakat cakapkan jer.. no hal lahhh... hehehe

    ReplyDelete
  12. Beta pun cuti esok walaupun keje kat KL. Dapat MC! Beli kat gerai burger. Ekekekekeke...

    ReplyDelete
  13. BRO NAJWA > U soh dia sain atau U sain sendiri? elehhhhh.... (tapi rasanya mat burger tu takdak, kene tangkap malam tadi...)

    ReplyDelete
  14. salam kak.. (^^,)
    tumpang lalu~

    ReplyDelete
  15. Uishh,dapat belanja dari ALONG.Kak zai pun nak joint sekali.

    Besok nak jalan2 kat Kl nak tambahkan jem sambil window shopping beli roti untuk dingap.

    ReplyDelete
  16. cengey jugak no.. sampai kena jentik... agak2 kalau picthing saya yang tinggi ni kena jentik jugak x? kalau jentik.. jentik manja2 taww.. i loikee.... :P

    ReplyDelete
  17. jap2... ALONG tu sape ek? umo bape tahun ek? alahaiiiiiii konpius2...

    ReplyDelete
  18. wa wa gua hali-hali dating, bila kerja ada date, bila ala date ala keja..hhee

    ReplyDelete
  19. uDean > Salam. Selamat datang.. masuk, masuk. Jap Akak nak bentang tikar mengkuang..Hmmm nak jerang ayaq sat...

    ZAITUN > Kak ZAI. Bukan senang tau nak dapat belanja dari ALONG tu.. sebab dia tak dok sekali. Ni cuti baru ada...
    Amboii.. dengar Kak ZAI nak shopping jer, saya dah rasa mcm penat. Saya tak suka masuk area sesak..

    ReplyDelete
  20. EJA > tinggi gak ek pitching..? Meh nak jentik.. tapi jentik telinga.. hahahaha...

    iCE > ALONG tu anak sulung saya. Anak.. Anak..

    ZEQZEQ > Saya tau awak keleja dating hali-hali. Hanya awak tada mau dating sama saya... heeeeeeee

    ReplyDelete
  21. hari ini dating sama Combi skodeng,,sambil lewa,,

    ReplyDelete
  22. COMBI memang dah lama tunggu BRO ZEQZEQ pun.. sila, sila... no hal.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails