Sunday, June 27, 2010

Ceplos tu memang mengong, kan? Mencik akuuu...

Memang lama rupanya untuk memulihkan semangat kembali. Masih lemah badan, mood untuk buat kerja pun sangat kurang lagi.

Belum pernah rasa down sebegini teruk. Selera makan pun tak menentu. Rasa pahit jer. Tapi asyik rasa nak makan jer, cuma nak makan yang bukan-bukan. Makanan ringan la, asam jeruk la.. uishhhh.

Tanah belum jejak lagi ni. Dah berkurung macam Nenek Kebayan yang dalam pantang plak. Asyik ngadap tv jer, risau sok lama-lama jadi mengong macam si CEPLOS tu plak. Weyyyyy mencikkk! (aku tak pernah tengok apa citer sebenarnya, cuma sekali sekala tertengok bila tune..)


*Aku terima undangan Farewell Hi-Tea di Park Royal bersama kawan-kawan pejabat lama, tadi siang. Sori, memang tak pegi ler.

**Dah tak tau nak bercerita apa lagi dah...



13 comments:

  1. salam kak azie,
    harap cepat sembuh dr kebengongan ceplos tu..heheh..
    get well soon..

    ReplyDelete
  2. makan asam jeruk ni, ada apa-apa ke ?

    ReplyDelete
  3. makan jeruk sedap hape XD
    eh ceplos tuh gapo? XD
    btw slamat sembuh dari mood tuh =P

    ReplyDelete
  4. mkn mcm2 yg pelik cam mengidam jer...

    ReplyDelete
  5. harap2 dah bertambah baik azah

    patut lama menyepi

    ReplyDelete
  6. uiks...teringin makan asam/jeruk..?? polik bonar neh...ada khabar gumbira kah...?hihi...jgn marah kak azie..gurau jer.
    n'way...hope kak azie cepat2 sembuh mcm biasa ya..

    ReplyDelete
  7. Semoga segera pulih sepenuhnya dan dapat 'bercerita sambil membebel' lagi. :)

    ReplyDelete
  8. Belum sembuh sepenuhnya ye Kak Azie? Jaga diri baik2.... ikut pesan doktor..

    BTW...Ceplos tu apa?? heheheheh

    ReplyDelete
  9. kak azie,

    semoga cepat pulih dan ceria seperti selalu... dah rindu nak baca entri akak ni... :)

    ReplyDelete
  10. Bila dah sakit memang lambat nak pulih semula,ambil masa sabar ajelah insyaallah.

    ReplyDelete
  11. dirku..dirimu,
    ceplos itu hantu lapor ayaq
    lapo tea lapoq dating huhuu

    ReplyDelete
  12. akak belum sihat lg ke???
    lama nye...acu pun sekarang nie dah demam balik semula dah..adui..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails