Thursday, June 3, 2010

Kematian dan kematian... dan kematian...

Okeh lupakan kisah lawak tak senonoh pasal seluar jenama Gucci tuh.

Ada kisah sedih yang aku baca dari blog ALID YANGON yang link kan suatu kisah dari FB.

Sebuah kematian yang sungguh sadis... klik SINI. Bacalah, memang rasa geram...

Juga...


Tidak susah pun untuk kita mengirimkan doa ikhlas semoga bangsa seagama kita di Gaza dilindungi dari terus dizalimi oleh Zionis...


**SORI BERLORI, banyak komen-komen yg AA tak dapat nak respons satu-persatu kerana line agak teruk sejak semalam....



~...menangisi sebuah kematian bukanlah suatu yang membanggakan, tapi siapalah kita untuk mengelak dari airmata yang degil berjurai...~






2 comments:

  1. azie

    saya tak ada akaun FB, tapi ada lah baca sikit2 kisah tersebut di
    http://ondscene.blogspot.com/2010/06/mangsa-sempat-mengucap-sebelum-hangus.html

    jadi saya dapat gambaran sikit2 tentang atendan pam stesen minyak tu...

    memang geram...
    tapi bila baca komen2 di situ, rasanya ada betul juga tindakan pam atendan itu pada waktu pagi2 buta seperti itu...

    apa pun, kita doakan moga yang telah sampai masanya bertemu Ilahi, ditempatkan bersama orang yang soleh...


    *baru tahu , azie dah bermula kerja di tempat baru. semoga lebih bahagia... dan lebih murah rezeki

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails