Saturday, June 5, 2010

Kosong...!

Hari yang lapang...
Fikiran yang kosong...

Layan citer Hindi tajuk "My Name is KHAN" lakunan hebat Shah Rukh Khan sebagai lelaki yang autisme (Asberger Syndrome) dan Kajol. 90% shooting dibuat di Amerika (San Fransisco).

Memang best, layan sampai nangis (sambungan...).

FIlem yang banyak memaparkan kisah sikap pesimis setengah-setengah orang Barat tentang umat Islam selepas pengeboman bangunan World Trade Center, dan kisah mengenai keperitan orang Islam yang menetap di barat berikutan kisah Osama ben Laden menjadi buruan.

Memang dah lama aku berhajat nak tengok filem ni. Baru kini dapat CDnya, dan baru kini ada masa nak tonton.

Suka dengan ayat dia, "My name is Khan, and I'm not a terrorist!".

Dari koleksi peribadi:
Pic mesyuarat malam tadi.

Best sebab dapat "BOSS" baru...!
*ahli lembaga pengarah yang mula lapar... hehehehe

Cari Mee Goreng Ayam di tengah malam....
*bersama seorang ahli lembaga, yang juga model Sabun Ajaib.



~...sudah lama tidak ke bendang, lalang sudah setinggi pinggang... sudah lama tidak melihat wajah, adakah hati turut gundah?...~


20 comments:

  1. sabun ajaib tu mcm mana yer?

    ReplyDelete
  2. aduh...leh pulak dia layan citer hindustan.. huhuhuh

    ReplyDelete
  3. EELOBOR > Sabun ajaib tu sabun kosmetic...
    Kalu pakai seminggu, sabun tu jadi kecik, ajaib tak? hehehhe


    AYIE > sekali sekala best tau layan Endostan..

    ReplyDelete
  4. salam..
    teringin jugak nak tengok filem industan tu....

    ReplyDelete
  5. PAKLONG > kat tv tu tiap hari Sabtu ada citer Endostan..

    ReplyDelete
  6. adoi...mee goreng ayam la pulak..perut dah lapar balik ni...huhu

    ReplyDelete
  7. kita minat Rishi Kapoor je. hehe

    ReplyDelete
  8. Azie.. ada 'sesuatu' yang ingin kakcik beri kepadamu.. tapi, entah bila boleh bertemu! :)

    ReplyDelete
  9. Waah KakCik dah balik ..

    Azie, kita pun ngidam nak tengok filim tu. Bulan lepas suruh amoi tanya kedai CD terdekat, diorang kata 'belum mari'.

    ReplyDelete
  10. Kak Zai dah tengok cerita ni memang tangkap leleh.Ada satu lagi cerita sedih gak tajuknya kalau kak Zai tak silap Kite Runner.

    ReplyDelete
  11. SITI > Mee goreng segera pun bleh, tabur ayam jer kat atas.. hihihi


    FA > Jangan sampai kena kapurrrr...

    ReplyDelete
  12. KAK CIK > terimakasihhhh.... kiter suker!


    SOM > I pun tak tau mana bebudak ni dapat CD ni. Pinjam orang kot.

    ReplyDelete
  13. KAK ZAI > ahaaa nanti nak cari juga citer tu.

    ReplyDelete
  14. MAMA ZHARFAN > terimakasih. sila... sila.

    ReplyDelete
  15. ayu suka gak hindustan

    my name is ayu khan..wawawawawa

    ReplyDelete
  16. AYU > hehehehe tergolak Akak baca komen ko.

    ReplyDelete
  17. amin bin khalif

    Cari Mee Goreng Ayam di tengah malam....
    *bersama seorang ahli lembaga, yang juga model Sabun Ajaib.


    KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

    HIK HIK HIK HIK HIK

    > maaf JIKALAU saya menganggu komen
    SAYA tersilap masukKKK YEKKKKKKKK

    larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  18. Aduss laaa aku terpos pic yg samalah plak.. dah sebab pic tu jer yg rasanya paling lawa.. hehehee Tula akibat bz sgt tak sempaynak tgk blog org lain.. kah kah kah..

    Amin... nak lari kemananya.. kejarrrr

    ReplyDelete
  19. amin bin khalif

    farhakesuma jangan kejar AMIN
    lanti FARHAKESUMA terjatuh TERLUKA di tangan > amin lari amat pantas >

    KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH HAR HAR HAR HAR HAR

    LARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKK KUAT LAGIHHHHHHHHHHHHHH

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails