Sunday, June 6, 2010

Selamat Bercuti Sekolah...

Cuti sekolah dah bermula.
Belum ada perancangan khusus, kerana aku baru bekerja dan tak sesuai membuat program besar yang melibatkan cuti panjang.

Plan mengejut dan kecil, mudah saja kalu nak buat. Tiada tekanan. Mungkin nak pegi tengok Toy Story 3 kot... Lagipun ALIA ada tuition kat sekolah sepanjang cuti sekolah, memang tak leh nak pergi jauh pun.

Terimakasih KAKCIK SEROJA yang susah-susah singgah ke rumah menghantar sendiri cenderahati yang cantik ini.

Saya sukerrrr...! Terimakasih atas ingatan. (AA memang pengumpul FM)



~...SERI BULAN masih tertanya kenapa HISYAM tidak memilih SALWA tidak juga MASITA, sedangkan peluang terbuka luas?...~



19 comments:

  1. orang pompuan suka beno ngadap hindustan yea... layan feeling... jangan kesat air mata dengan baju yang tengah lipat tu kang penuh taik mata skali

    ReplyDelete
  2. salam...
    waaa dah keja tempat baru...mendoakan moga terus dimurahkan rejeki..
    amboi jelesnyer ai nengok cenderahati tu..

    ReplyDelete
  3. Azie.. hanya tanda ingatan (kecik sahaja)...lagipun tak perlu bayar bagasi! :)

    ReplyDelete
  4. Aslmkm Azie.
    Kak G dah mmg cuti ... lbh terperap kat rumah la! :(
    Comel jugak cenderahati bumi kenyalang tu. :)

    ReplyDelete
  5. Eh..dah cuti sekolah ya!





    He..he..

    ReplyDelete
  6. CEMOMOI > Kak Azie dah lama tak ambik tugas melipat kain baju, sbb ada orang dah buat. :)


    PAKLONG > kerja tolong-tolong kawan jerr..

    ReplyDelete
  7. KAKCIK > Apapun, terimakasih.


    KAK G > Moga segera sembuh.


    CKLAH > Amboiiii cikguuuuu....

    ReplyDelete
  8. Huwaaaaaa...!!!Musim sakit kepala dah kembali...!!! Tokeh parasetemol makin kaya...!!! Huwaaaa...!!!

    ReplyDelete
  9. wow..

    nak sikit cenderhati tu.....
    mana tahu leh dapat 2,3,4,5..kikikiki

    ReplyDelete
  10. Banyaknya fm,jelesss, nanti kak Zai pun nak show off hehehe gurau....

    ReplyDelete
  11. KHAYALKHAYAL > Ayoooo si bapak sorang ni, tiap kali cuti sekolah jer, dia migrain dulu. cihhhhh. Bawak ler pegi zoo lagi, main belon macam dulu tu. :)


    AYU > napa tak sebut nak semua jer? Ahaks!

    ReplyDelete
  12. KAK ZAI > Snap terus yang kat peti ais tu, tunjuk. hehehehe

    ReplyDelete
  13. salam,
    selamat bercuti2 sekolah
    hehehhe...
    bestnya fm tuh
    saya juga pengumpul fm
    egegeggege

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..
    Haa cuti sekolah....
    Grrrr

    Kalau la masa ini dapat di undur semula, saya mahu ke sekolah lagi..Hahahaha.. sebab dapat cuti sekolah

    Kalau dah masuk U, nama jer cuti tapi aduhai.. ada kelas la masa cuti.. adushhh

    btw saya ada pertanyaan buat anda

    Saya ingin bertanya kepada anda,

    adakah benar anda mahukan saya

    meluahkan pendapat saya mengenai

    blog anda...

    yelah.. sis ada mengomen di sini

    http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/06/jelajah-blog-versi-20-selam-lelopa.html

    supaya ayie komen blog sis...

    harap maklum

    ReplyDelete
  15. ibu ibu bapak senang hati tak yah bgn awal kejar2..

    kak cik memanggggggggggggggg..lupa diriku

    ReplyDelete
  16. gi tengok Toy Stori yang 3D!!!

    ReplyDelete
  17. BIRU > Kalu dok dekat-dekat, leh buat MOU tukar2 FM, kan? heheheh


    CALUK > Jom kita pi makan eskrim...:)

    ReplyDelete
  18. AYIE > Teruskan. Kak Azie tiada masalah. Suka bertukar-tukar pendapat. Terimakasih.


    ZEQZEQ > tiada beza bagi ibubapa yg bekerja.


    DrSINGA > yg 3D tu kena pakai spek sebesar muka sendirik tu, kan? hehehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails