Sunday, June 13, 2010

Terimakasih... Entri penghargAAn...

Terimakasih:
Seorang blogger, yang memberitahu blog aku sebenarnya sudah kehilangan iklan Nuffnang di atas sinun. Memang aku tak perasan. Ni semua gara-gara tukar template semalam. Nak yang simple sangat konon, sampai ada yang hilang tak nampak. Cuba mencari semula, tak dapat-dapat lagi. (Maklum, dulu masa nak buat pun, berjam-jam study benda tu). Baca beberapa tutorial, tapi macam tak menjadi jer. Takper lah, masih ada auto setting yang aku buat pada every entries.

Terimakasih:
Semalam aku konon minta itu Dato' belanja Ikan Bakar, tapi sebab tak sempat, tadi makan ABC sedap lagi enak banget selepas selesai segala urusan di YKS. Ada juga imbuhan lain. :)

Terimakasih lagi:

utk anak menakan aku DATIN NOR ASHIKIN yang baru balik bercuti dari Cameron Highlands, singgah rumah hari tu, dan hadiahkan aku Fridge Magnet yang cute lagi comel ini.


Ini adalah chef yang dijemput khas pada kursus sehari untuk program MangkukTingkat di YKS siang tadi. Ramai yang hadir untuk menjadi pembekal. Para pembekal wajib hadir kursus ini bagi memastikan mereka faham konsep, menepati kualiti yang ditentukan serta menjadi pembekal yang konsisten. Sebenarnya MangkukTingkat.com sudah lebih 2 tahun beroperasi, tetapi sentiasa ada saja pembekal baru. Dan pada masa-masa yang sesuai ditentukan suatu tarikh dan mereka akan hadir kursus ini.

Aku sekadar hadir menguruskan beberapa urusan berkaitan sahaja.


~...Pernahkah kita terfikir untuk menjadi lebih dari hari ini? Dari segi apa pun, bukan semua keadaan boleh diubah, kan HISYAM?




18 comments:

  1. tak pernah study bab iklan nuffnang tuh. ada gak terbaca beberapa entry penulis blog berkenaan iklan nie, cuma sekadar baca sekali lalu jer. belum tahap nak study betul2. ketinggalan ker aku?

    ReplyDelete
  2. EELOBOR > baca dan ambil mana yang kita rasa sesuai, dan yg mana kita rasa boleh buat jer.

    Kalu tak leh, or rasa terbeban, abaikan. Bukan semua yang penting pada orang lain menjadi penting juga pada diri kita.

    ReplyDelete
  3. aku punya pun hilang.baru buat tadi ;)

    skrg dah ada instant template bole tuka cat selalu.tp problem pulak nak pasang nuffnang.leceh tol ;p

    ReplyDelete
  4. alamak, pendapat kak azie mmg bernas ler. hehehehhee, thanx

    ReplyDelete
  5. kak...umah br nie mmg simple..
    ayu sudah tertawan..
    sorry dh lama tak berblogging...sure kak faham...

    serius nak kata...kat blogger yang rajin jenguk blog ayu...terharu sangat2...

    add fb ayu, umairahayu@yahoo.com...(nak berkenalan dengan lebih dekat)

    ReplyDelete
  6. huuu hilang le sumber pendapatan bulan ni yea

    ReplyDelete
  7. COMBI > aku baru merangkak-rangkak nak buat semula. Btw, padan muka kita, kan? harharharhar!


    EELOBOR > eh...?:)

    ReplyDelete
  8. AYUUUUUUUUUU...! > tingat citer dak Ayu yg suka minta 2 posen dlm Bujang Lapok..

    Baru jer offline FB tadi, esok jer Kak Azie add yerrr... (ntah apa yang nak dikenal pun tak tau.. bukan ada apa pun Kak Azie ni, mcm biasa; nothing special)

    ReplyDelete
  9. CEMOMOI > takper.. sikit lama lama jadi gunung..:)

    ReplyDelete
  10. Azie..

    kakcik dah biat penebusan pertama dari nuffnang - tak banyak mana pun, sekadar boleh beli FM je.. nak order makanan dari Mangkuk Tingkat.com pun tak lepas! :)

    ReplyDelete
  11. Im here... ada masalah letak nuff ke???

    ReplyDelete
  12. ckLah tengah tunggu RM 50 dari Nuffnang...dah 2 minggu claim,teruja pulak rasanya kerana itu hasil klik rakan-rakan bloger yang tak jemu ke rumah ckLah. He..he..saja seronok-seronok kan Azie!

    ReplyDelete
  13. Betul la..best blogger dah ada designer template. speed pun boleh tahan..cepat loading. tak perasan pulak sy tang iklan nuffnang tu...maybe sebab letak kt sidebar je kot..

    ReplyDelete
  14. Sis

    Alamak.. aku terlupa lah FM tu... adoi ai. Betul betul terlupa ni Mok Yang.

    http://alidyangonslife.blogspot.com/2010/06/hajat-tercapai.html

    ReplyDelete
  15. KAKCIK > okey ler tu..


    AYIE..! > yes, U memang kena tolong I. Nanti I komen lagi kat blog U.

    ReplyDelete
  16. CKLAH > yaa.. setuju. Seronok yang macam-macam.


    SITI MURNI > kita boleh belajar dari kesilapan dan dari apa saja perubahan, kan?

    ReplyDelete
  17. ALID > aku gin sibuk lately. Tak sempat pun nak ronda blog kengkawan...
    ada lagi ek FM untuk aku? yeeyyyyyy!!

    ReplyDelete
  18. Kekadang terfikir untuk menjadi kurang daripada hari ini...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails