Friday, June 4, 2010

Fiesta Nasi Lemak 1 Malaysia...

Sabtu kita cuti yer...?
Sekarang ni aku mula sibuk-sibuk nak fikir Sabtu, sebab aku kena kerja juga Sabtu. Half day. Tak kisah sebab 10 tahun dulu memang dah merasa gitu.

Tapi Sabtu ni cuti. Ada program Yayasan juga. Dan aku sebahagian dari KDR itu...

Dan insyaAllah, mungkin aku akan berada di sini.


Bukan urusetia rasmi pun, tapi sebagai penyokong dan penyibuk...

Nasi Lemak + Sambal Sotong + Telur Goyang + Sayur Kangkung = Perhhhhhhh....!


**ntah kenapa, banyak blog yang AA lawati, tapi masih gagal untuk meninggalkan komen. Line semakin teruk nihh..



21 comments:

  1. komenlah blog me yg ittewww.. ehehe

    ReplyDelete
  2. walaupun sabtu cuti, tapi jadual hari mngu sentiasa sibuk. ada2 jer bnda yg perlu di selesaikan. menarik jgk fiesta nasi lemak tu

    ReplyDelete
  3. salam buat AA....
    memang best makan nasik lemak dengan kopi O....
    moga AA terus ceria....

    ReplyDelete
  4. Pagi ni kakcik makan nasi lemak percuma.. ada jamuan perpisahan (ingat nak sambung cuti hari ini - keletihan).. :)

    ReplyDelete
  5. takut makan banyak-banyak nasi lemak nanti boleh naik lemak

    ReplyDelete
  6. azie,
    wooooooooooo
    bunyi nasi lemk... memanggil-manggil....

    ReplyDelete
  7. waaaa, bestnya. Mesti banyak NASI LEMAK kat sini nanti ni. Macam macam jenis ni, ada limapuluh sen, seringgit, tiga ringgit dan yang tak larat tengok limabelas hengget punya nasi lemak.

    Ha ha ha

    p/s-> aku cukuplah sekadar nasi lemak tiga ke empat hengget, lebih pada tu tak daya aku weh

    ReplyDelete
  8. EN_ME > terimakasih. Nanti yerrr..


    EELOBOR > Jom ramai-ramai.

    ReplyDelete
  9. PAKLONG > wahhh kopi O..


    KAKCIK SEROJA > Selamat bercuti. Baru balik dari Miri ya?

    ReplyDelete
  10. MAMAI > Naik lemak takper, jangan sampai mamai.. hehehehe


    AKAK > Apa lagi tunggu? Serbuuuuu!

    ReplyDelete
  11. ALID > belanja aku yg lima hengget cukup aaarrr...:)

    ReplyDelete
  12. kuning goyang punyaaaa......
    tepi garing punyaaaa.......
    (kolesterol melambak punyaaaa....)

    ReplyDelete
  13. kalau akak pegi jgn lupa calling aci..if free boley acu join akak

    ReplyDelete
  14. senarai kat bawah sekali semua ok cuma musykil tang telur goyang tu menda apa tu?

    ReplyDelete
  15. Kalau saya kat KL mesti saya pergi fiesta nasi lemak ni..kat presint 2 kan...?uhhuu...best ni...

    ReplyDelete
  16. Nasi lemak kak Zai tak kemaruk sangat tapi mungkin kalau makan ramai2 jadi sedap pulak.

    ReplyDelete
  17. Aslmkm.
    Hehe ... doc suruh Kak G duduk2 jgn jln2 ... hish! tp bentaknya: ikut!!!
    Order mari cikit2 olang mesti tak mau antar! :(( Have fun ya. :)

    ReplyDelete
  18. DrSINGA > itu sudah mestiiii...:)


    ACU > tak sure pun lagi.


    CEMOMOI > telor goyang ialah telur goreng separuh masak, yg bergoyang ialah telur kuningnya yg masih cair...

    ReplyDelete
  19. SITI > Yup. Presint 2.


    CALUK > Kalu tengok jer, memang ler free...

    ReplyDelete
  20. Kak ZAI > jom.. moh kiter...!


    DrFAUZIAH > Jom laaar..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails