Wednesday, June 2, 2010

Yanggg...! Seluar dalam Gucci I hilang...!

Pada satu hari, si suami balik dari kerja dan mendapati si isteri tengah bergaduh besar dengan maid Indonesianya. Maka si suami dengan hati yg suci ingin lah menjadi org PBB jap, nak tolong damaikan suasana.. maka bertanyalah si suami ngan suara yg lembut pada isterinya..

“Apa hal ni!!!!! Yang... . kenapa bising2 ni?”...

...jawap si isteri dgn nada marah... “Ni hah!!!!! seluar dalam I hilang, tentu si Tuti (nama ni rekaan semata2) yang curi seluar dalam Gucci I yg mahal yg I beli kat Beijing tuhh!!!”

Disambut pulak oleh si suami .... “alahai Yang ni, takkan lah sebab hilang satu helai seluar dalam pun nak bising se kawasan perumahan. Dah, dah, nanti Abang belikan ganti yg lebih mahal dan seksi lagi...”

Berkata lagi si isteri... “Tapi bang, kalu sehelai I tak sakit hati sangat, ni yang hilang tu , 10 helai tau... ... 10 helai!!!” (sambil tunjuk jari sepuluhnya)

Maka terkejut beruklah si suami dengar berita ini. Berpusing lah dia pada Tuti yg terkebil2 sejak tadi... dgn suara yg lebih lembut lagi, si suami bertanya... . “Betul ke Tuti, kamu yang curi seluar dalam mak encik kamu ? Ingat... .kamu mesti bercakap benar!!!”

Si Tuti dengan muka yang ketakutan dan suara terketar2 yg pekat dgn pelat indonesianya pun menjawaplah. “Tapi... tapi... tapi... bapak kan tahu saya enggak pernah pakai seluar dalam!!!!!”

A man saves the day by smothering a fire with his aunt’s big panties.
Sumber: SINI


*Aku cilok dari salah satu forum di CALUK CORNER. Hahahahahah..! tergolek aku..!!





18 comments:

  1. Ada orang curi nak buat ubat tak? Ha..ha..

    ReplyDelete
  2. CKLAH > Nak buat ubat apa tu..? harharhar!

    ReplyDelete
  3. OMG!!!
    pengsan!!!!!
    hahahahhaha..tuan dia lg tau maid pakai suor dalam ke x..

    ReplyDelete
  4. Azie..
    aiyoooo... itu boss dgn maid mana mau lali???.. lali...lali...

    ReplyDelete
  5. Aduh lawak hahahah..Nice entry sebab entri anda menarik minat saya untuk mengomen.

    @ ckLah
    Buat ubat apa pula ya??Setahu aku ramai orang sekarang ini guna seluar dalam untuk masak...Grrr...

    ReplyDelete
  6. aduh! berantakan kalu gini dong! ihik!

    ReplyDelete
  7. kekantoain yg mmg xbley than...haahahahaha

    ReplyDelete
  8. WADUH.... gi mana bapak bisa tau kok tuti nggak pakai seluar dalam? Gawat nehhh!

    ReplyDelete
  9. Sis,

    Maaf, nak tanya ni. Macam mana Tuan tu tau yang bibik tu ... Aku pelik ni. Tak berapa faham.

    ReplyDelete
  10. astaga..terkantoi besar-besaran di situ!! mesti selalu goyang gerudi ni..hahahaha

    ReplyDelete
  11. Harharharharhar!

    Jom sesama gelakk...!

    ReplyDelete
  12. sibbaik nama tuti, aku tak heran kalu 'bapak' tau tapi kalu dia panggil bibik aku rasa dengan bini dia pon maunya koma

    ReplyDelete
  13. sib baik cilok citer caluk, kalau sepender mau payah aku nak explain ha ha

    ReplyDelete
  14. muahahahaa...kelakor gile...

    akak,

    Pm acu kat FB alamat akak
    nak bg souviner kecik...

    ReplyDelete
  15. Maid kak Zai pernah curi baju, ternampak ada gambar dalam beg dia, melaram habis.

    ReplyDelete
  16. salam...
    menda kalau buat selimut pun best ni..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails