Saturday, October 30, 2010

Masam-Masam Manis...

Dah nak dekat hujung tahun. Lagi 2,3 minggu dah cuti sekolah.

Sepanjang tahun, alam pekerjaan yang penuh dengan pelbagai peristiwa.

Masam Manis Kehidupan... (tajaan sahabat/blogger BLACK CANARY)

Sekarang ni masing-masing bersiap-siap nak pergi bercuti.

Dengar citer, my boss nak pergi China.

Sorang kawan dah siap booking, Disember nak bercuti ke London.

Sorang lagi kawan memang suka ke pulau.

Aku? Dapat balik kampung pun dah kira besttt...!


~...bila salah seorang berwajah Masam kelat kerana tak tahan sakat, seorang SERI BULAN terpaksa meManiskan muka walau tak pernah minat Gula-Gula...~



14 comments:

  1. kak azie ardz pun perlukan cuti selepas menghadapi satu sem yg cukup memenatkan hehehe...

    ReplyDelete
  2. salam azie..yang dalam peket tu sedapnya..masam manis..hehe..betul zie..kalau dapat balik kampung pun best..mana kampungnya..

    ReplyDelete
  3. malam ni tengok bola sepak boleh lah makan asam sebab yang menang akan terasa manis dan yg kalah dah tentu kelat hehe.. ^.^

    ReplyDelete
  4. Kecur liur tengok gambar asam... bape sebungkus? ahakss

    ReplyDelete
  5. seperti VIC..kecuq ayaq liuq tgk asam tu kak oi...asam kegemaran acu lak tu...

    emm..acu pun merancang nak bercuti bersama family hujung tahun nie..semoga semua nye berjalan dengan lancar...amin..

    ReplyDelete
  6. Aslmkm Azie.
    Tiga hari Kak G jengah ke sini, tapi nampak tak ada update ... diam membisu. Ingat Azie cuti blogging! Tup2 masuk hari ni dah keluar 6/7 tajuk baru!
    Kira cover balik la. :)
    Ya la, rata2 orang sibuk ... bz kenduri pun berlambak.
    Kak G pun mungkin tak ke mana sangat sebab yg diplan dah tak jadi pulak.
    Tak apalah. Tiap yg kita buat pastinya terasa lengkap & indah bila bersama keluarga.

    ReplyDelete
  7. saya oun sama akak, asal ader jer cuti mesti ingat nak balik kampung sebab itu sudah memadai & berbaloi bila dapat pulang ke kampung menjenguk ibu tua di sana

    ReplyDelete
  8. ANA > Bercuti memang besttt...! ever!



    MAKCIK > Saya orang Perak, Makcik. Tapi kalu balik kampung tu, kadang2 ke rumah kakak atau adik di Penang.

    ReplyDelete
  9. ECHAH > Aku takut yang manis pun tetiba rasa payau. Ahaks!



    VIC > Itu asam tak tau ler berapa, sebab kawan lelaki beli di area Masjid Negara, masa Tangling Gathering ritu.

    ReplyDelete
  10. ACU > Acu dah biasa ada agenda bercuti, mesti tiap tahun akan pegi juga bercuti, kan?


    DrFAUZIAH > Salam Kak G. Meh masuk, jengah mai...hehehe
    Bercuti dengan keluarga paling best, meriah gitu.

    ReplyDelete
  11. EELOBOR > Bercuti di kampung memang tenang, sambil menjengah keluarga, selagi ada orangtua.

    ReplyDelete
  12. maseh belum bercuti kak azie... ada 4 paper lagi yg perlu di langsaikan insyaAllah kalau x de aral 12 hb mahu bercuti dgn kawan2 berdoa supaya jadi dan selamat pegi dan balik :d

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails