Friday, October 1, 2010

Syawal: Tak Dapat Makan, Dapat Tunjuk Muka Pun Jadi...

Kerana tajuk di atas, selepas berjaya keluar awal dari tempat kerja, aku singgah di Flat Sri Sabah, untuk menolong apa yang patut, untuk Program Majlis Hari Raya Jalinan Kasih bersama Anak-Anak Yatim yang dijadualkan berlangsung esok.

Kerana situasi aku yang mungkin sukar dijangka, dikhuatiri berumahtangga di depan MacPro-1 sampai ke petang, dan tentu tak sempat hadir, so aku pergi menunjuk muka.

Nampaknya ada banyak kerja. Begitulah bila nama tertera di kertas bersama tanggungjawab yang bukan sedikit. Kalu signature leh laku, harus masuk tender. Ahaks!!

Balik rumah, masak dan tukar baju, lepas Maghrib nak pergi lagi.

---bersambung---

KEMPEN:
Program Perjumpaan Aidil Fitri
yang dianjurkan oleh blogger SHAM OnDscene

Tarikh: 9 Oktober 2010
Masa: 12.00 - 6.00 petang
Lokasi: Commonwealth Forest Park & Resort
Kompartment 3 Hutan Simpan Bukit Lagong
KM 23 Jalan Kuala Lumpur-Rawang
Rawang, Selangor
(Program dalam dewan)
Konsep: POTLUCK

Sudi-sudikan ya.
Meramaikan dan memeriahkan sambil menjalin silaturahim sesama blogger.


~...SERI BULAN nekad berjalan dalam gelap walaupun bulan tidak muncul, lampu picit dipicit tak menyala, demi sebuah platonik, meredah juga denai kering kerana kemarau...~




12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Jauh.., kalau ikutkan hati, nak juga pergi.
    Peminat ondscene juga yek. Hehehehehe....

    ReplyDelete
  3. Eeeeh....
    Kenapa follower blog ni jadi kosong?

    ReplyDelete
  4. GB > Pegi mana? Raya Blogger? Hmmmm BRO SHAM jemput sebagai Urusetia, boleh saja, tapi belum dapat confirm sekarang.


    NAA > 2x attend gathering blogger, memang best!

    ReplyDelete
  5. ZEZEBEL > Bukan soal minat, tapi suka baca entri di blog dia. Kisah benar. Lagipun dah kenal BRO OnDscene tu sejak 2004 lagi.

    Follower tu memang adakala macam mengong. Tak appear apa pun. Harap2 esok ok kot.

    ReplyDelete
  6. best gak kan klu blogger jumpa sesama sendiri...selama ni kat alam maya jer

    ReplyDelete
  7. ANA > Ada orang suka jumpa, ada orang tak.
    Kak Azie ikut jer, jika ada masa, join jer. Jika tak, tak kisah pun. Kita ikut aliran.

    ReplyDelete
  8. mcm best jer...boleh join ke..
    hari pun byk dpt jemputan jugak...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails