Sunday, January 3, 2010

Takkan lahhhh... oh tidakk!

Bermula 2010, aku langsung takda idea nak buat entri baru. Macam kosong jer. Bukan takda barang nak stori tapi macam tak best jerrr.> arghhh... hantuk kepala..!

Selasa 5hb baru start kerja semula. Takkan lah baru hari ke 3, dah mula blur kot. Atau semangat belum "masuk"? Hmmmm mana lah hantu semangat aku bertapa, tak mari-mari? oh tidakkkk....!



~...start keja nanti, aku berhasrat nak makan Roti Sardin Garing for my breakfast... and Meat Ball Bolognese SR for my lunch... cewahhhh!~



21 comments:

  1. akak kena mandi bunga ni...sure keluar idea nak tulis entri baru...ngehehe (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam, bukan akak sorang, saya pn sama
    sy lagi teruk, macam2 terfikir dlm kepala, tp apa pn tak jadi...

    tp insya Allah sy akan update semua cerita... aduh... bisakah?

    ReplyDelete
  3. Salam Azie. Apa kata Azie revisit cerita lama berserta gambar semasa remaja. Mesti gempak. Saya tgh kumpul gambar lama dan scan. Kalau dulu saiz kereta kancil, skrg dah jadi Harrier. Kalau dulu handsome mcm brad pit, skrg macam mat rempit...

    ReplyDelete
  4. azie,
    macam penulis besar yg kepupusan idea jer bunyinyer... cerita ajer pasal keletah anak-anak, mesti ada yg menarik dan boleh dikongsi bersama-sama...

    ReplyDelete
  5. Saya lak ada banyak benda nak cerita tapi tak der mood lak, sebab asyik berebut PC dengan anak anak. Amboi Kak AA, sungguh menyelerakan. Semangat makan tahun baru tuh ! ;)

    ReplyDelete
  6. Kak Azie..jangan hantuk kepala kat dinding sbb nanti kalau pecah ,langsung idea takmo kuar lagi..he3

    Takpelah lama2 nanti keluarlah idea tu..

    Dah cuba cari dlm bilik termenung??he3

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum azie


    bestnya roti sardin garing...
    azam tahun baru ya?

    ReplyDelete
  8. AZRUL > daripada mandi bunga, baik Kak Azie mandi daun, paling best mandi daun sireh... hahahaha... ada gak ler aroma nyer lain dari yang lain.

    ROSNANIE > perah ler otak tu. Kalu tak leh perah, kuarkan dulu otak, rendam klorox barang sejam dua... harus ok kot. Hmmm idea tu macam sesuai untuk Kak Azie jerrr... hahaha...!

    ReplyDelete
  9. MYBABAH > kalu nak cari bab yang nostalgia tu, memang ler ada manyakkkk... sampai malu nak tunjuk. Bukan apa, BABAH tu dari dulu sampai skang, ada gak ler rupanyer... Azie ni kalu tengok dulu dengan sekarang, orang langsung tak kenal... cemana tuh? hahahaha!

    IBU > Kak Mah, keletah anak-anak pun lebih kurang sama jer dgn anak orang lain, ntah2 ganas lagi anak Azie. Tu yg malu nak citer banyak sangat tuuu...

    ReplyDelete
  10. MY LIFE ACIK > kalu berebut PC tu, kena buat jadual waktu ler nampaknya. (tu kira tiru Kak Azie dah tuu...)
    Bab makan tu tak perlu azam dah.. rasa nak makan, memang belasah jerrrr...

    ZUREEN > kalu masuk jer bilik tu, silap-silap teruih lena.. hahahaha!

    ReplyDelete
  11. A KL CITIZEN > Cikgu Normah. Maaf sebab lately tak dapat mengomen di blog Cikgu. Ntah kenapa, asyik error jer.. Nanti saya cuba lagi yerr...

    Roti Sardin memang saya suka apabila ia Garing sahaja... try lerrr..

    ReplyDelete
  12. Vic plak ada banyak nak cakap... tapi masa yang tak ada.

    ReplyDelete
  13. DIANA > masa belum sampai tu...

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Salam Kak Azie..

    Wah terliurnya tengok juadah yg terhidang tu... dari takde semangat terus datang semangat..hehe

    ReplyDelete
  17. NIDA > Salam NIDA... selamat bersemangat kembali..
    Hari ni hari pertama persekolahan di sini... Dulu NIDA sekolah tadika di mana...?

    ReplyDelete
  18. ewah ewah dalam blur blur tu, tunjuk pulak gambor spagetti ye.....grrrrrrrr......hehehe

    ReplyDelete
  19. Hantu tu masih cuti laaa... Duti overtime malam Tahun Baru hari tu...

    ReplyDelete
  20. Salam Azie..

    masih bercuti, ek? Dgn ilham sekali bercuti? Ilham kalau dia nak mai, bukan boleh ditahan2, kalau tak mai pulak, tak boleh dipaksa2.. :) (semua blogger rasanya menghadapi masalah yang sama)

    ReplyDelete
  21. FA > blur otak tu tidak mengganggu saraf selera makan.. hahahaha..

    BRO KHAYAL > Lu pinjam gua punya hantu, bila mau soh dia balik?

    KAK CIK > Salam. Cuti sampai hari ni jer. Esok keja + keja luar + meeting... Wuaaaaaaaaaa...!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails