Wednesday, February 9, 2011

Pic Basi: Jangan Terlior....

Salam.
Rabu, 09-02-2011, pagi menjelang tengahari.


AA dah tak berani nak buat entri lawak lagi, nanti ada yang terguling jatuh kerusi kat ofis.

Atau ada yang tertahan-tahan kencing sebab gelak banyak sangat.
Padahal entri tu kisah benar sebenor-benornya. hihihihi~

Sekadar memberi idea kepada orang yang rata-rata sedang melayan lagu yang datang dari perut sendirik! Lapar time!

Tapi ini pic basi. Betul pic basi, jadi jangan terlior.

Sila lihat tarikh di sudut setiap pic.

Kok ya pun, lapor, bukak ler mata besor-besor.

Siaran tertunda, Makan Sakan-Sakan. Kerana nak ngabihkan Kupon Hotlink yang diberi anak.
Entri dulu dah citer, malas nak semak la — tak ramai orang rajin nak semak pun.

2 kupon + RM1 = 1 pizza individu. Tapi mana cukup, ye tak? Dasar makan banyakkk...:)

Carbonara


Regular Pan Pizza. Jenis yang mana ntah. Lupa plak dah...


Assam Boi Fizz, paberet aku.


*Lokasi: 1 minit dari tempat kerja. Heeeeee


~...mengharapkan HISYAM untuk belanja segala menu orang puteh memang akan menjadi suatu harapan kosong kerana dia beralasan SERI BULAN tidak cukup putih untuk melayan segala barangan import...!~







35 comments:

  1. tak pernah tau ada air asam boi kat pizza hut..:)

    ReplyDelete
  2. tik tik tik!

    ciskek! menitik jugak akhirnya.

    akak!!!!

    ReplyDelete
  3. oh~~mari beri saya kupon itu kalau ada lebih!

    ReplyDelete
  4. eh, ada air asam boi ek kat pizza? alamak, ketinggalan ketapi saya ni...

    ReplyDelete
  5. kak.. kate x nak wat lawak.. aleleh meleleh ayorliyor teman.. tang seribulan tu tegelak juge teman.. idokle sampey tegolek dog.. ;)

    ReplyDelete
  6. tetiba rasa nk makan pizza plak..

    ReplyDelete
  7. lame dah tak lepak pizza hut...mkn ati je le tgk gambo tu..

    ReplyDelete
  8. walaupun pic dah basi tapi tetap melelehkan air liur org yg memandang..lagi2 air asam boi tu...

    ReplyDelete
  9. walau basi..tetap ku terjah walau ade kesempatan..ecewah! :D

    ReplyDelete
  10. lama nya tak makan pizza.. murah tol, tambah singgit jer ... nak tukar prepaid hotlink gak lah..:)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..
    Nasib baik dah pekena gulai ikan sembilang. Kalau tak mau terus terjun ke pizza sekarang ni.

    ReplyDelete
  12. sedap nye carbonara tu...dah lama acu tak masak carbonara..

    ReplyDelete
  13. kita pun sama... mengahrapkan tok laki makan benda2 alah ni.... kirim salam je lahhhh ....

    membebel tak cukup meja....

    ReplyDelete
  14. agi idop agi ngelaban
    lagi idop lagi nak makan

    ReplyDelete
  15. Kak Zai baru bercadang nak makan pizza.Tengok gambar yang azie letakkan lagi terliurlah.

    ReplyDelete
  16. akak..bestnye..

    akak..saya nak ke sana skrg..tunggu ek kat sana..heheh

    ReplyDelete
  17. eh ada air tu yer..xtau pun
    kak seminit jer huhuhuh dkt sgt

    ReplyDelete
  18. tang air asam boi fuzz tu yang tak tahan tuuu.. ishkkkk....

    ReplyDelete
  19. Nasib baik tengok ni dah lepas makan ngeeee

    ReplyDelete
  20. langsung tak terliurrrr.. sebab baru lepas lunchhhhhh... yihaaaaa

    ReplyDelete
  21. kak azie...
    sy citer kat hubby pasai kasut tertinggal tu, kami pun nak ketawa sampai 1 minggu...heheheheh!!!

    ReplyDelete
  22. Yelah kak, nasib baik ramai dekat sini yang sudah makan...

    ReplyDelete
  23. AA
    I tak dapat claim 2 pizza sebab tempohnya dah tamat. Tak ferasan!

    ReplyDelete
  24. nanti bila kuar citer baru, nak langgan astro first sambil makan pizza. hehehehe, tetiba jer rasa nak makan lepas tgk pic basi nih

    ReplyDelete
  25. salam buat AA...
    walaupun pic AA kata basi....tapi aura sedapnya masih terasa....
    memang sakan la hampa makan...

    ReplyDelete
  26. Sedapnya asam boi tu..

    Ari ni i dapat kupon RM10 KFC/Pizza dari Cimb lepas buat Western Union.. Tp tak penah p KFC lg. Nak bg sapa ek?

    ReplyDelete
  27. lapar le pulak pepagi nih! hmmmm! :)

    ReplyDelete
  28. kak azie

    ayu suka pizza.peeh dapat point dr kupon hotlink eik....
    esok, ayu nak start enjin storm..belezzut pi pizza kulaijaya.....

    ada sesiapa nak makan free?? ayu belanjer...tapi 20 sen jerlah.lebihnya korang bayor sendiri..hehehe

    ReplyDelete
  29. azie..
    setakat carbonara tu tak lah terlior sangat...
    kalau olio oglio...
    wowowowowowo...
    meleleh tumpah atas kibod airliur...

    ReplyDelete
  30. eee...
    lama nya tak ke pizzaaaaaa..............

    ReplyDelete
  31. mak oii..tgk air asam boi tue..mmg hilang dahaga kan

    ReplyDelete
  32. alamak...
    selamat org tak nampak air liur meleleh..
    1st time tau ada asam boi kat pizza hut..hehe..

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails