Friday, February 4, 2011

Tart Nenas: PERHATIAN...!

Salam.
Jumaat 04-02-2011, pagi.


Perhatian.

Ada sesiapa lagi yang ingin order Tart Nenas Sepanjang Tahun dari AA?

Sila nyatakan di dalam komen di bawah, atau emailkan: azieazah_07@yahoo.com

atau mesej di FB: azie azah

untuk memudahkan urusan tempahan, dan cara menghantar.

Harap-harap tidaklah jauh dari kawasan KL, mungkin boleh berjumpa di mana-mana stesen LRT/Putra yang mudah kepada kedua-dua pihak, penghantar dan penerima.

Untuk makluman; bagi penghantaran kali pertama (customer baru) AA tidak akan kenakan kos penghantaran (orang cakap duit minyak), tetapi untuk yg seterusnya, sedikit charge akan dikenakan (maximum pun RM5 jerrrr). AA selalu galakkan tempahan biarlah lebih, at least 5 pek (biasanya kawan2 memang akan order 10 pek ke atas), supaya jimat masa dan kos, biar berbaloi.

Bagi yang ada inisiatif untuk collect sendiri di tempat-tempat yang agak hampir dgn AA, memang TIADA charge tambahan. Kalu setakat nak jumpa di JUSCO Maluri, or Tesco Ampang, saya tak akan kira kos penghantaran. Berlebih kurang sahaja.

Malah 2,3 orang pelanggan dari Perak, AA kirim kepada anak buah yang balik ke sana. Kebetulan pula pelanggan tinggal di Parit Buntar. Untuk EJA, jika ndak kena tunggu my Anak Buah balik ke sana nanti.

Kiriman pos pernah 2,3 kali juga AA buat, tetapi tak berapa nak suka sebab wpun ditulis di luar kotak “makanan” tetap juga ada retak dan sopek (wpun tidak hancur) so, tak syoklah penerima mendapat Tart yang sudah tidak begitu sempurna. (Bayaran pos ditanggung pembeli)

Untuk minggu ini sudah ada tempahan yang masuk, so jika masih ada lagi yang ingin menempah bolehlah AA sekalikan mengambil nanti.


*Tart Nenas ini bukan AA yang buat, tapi seorang kenalan (usahawan) dan AA menjadi ejen sejak 2 tahun yang lalu lagi...


Sekian, info hari ini. Terimakasih.










9 comments:

  1. bilalah kita ni dapat nak order
    mmg teringin sgt ..
    nampak sgt mengancam..
    ati ni mmg gilerkan tart

    bila kita ada plan nak kek kl
    kita orderlah ok..

    p/s: ingatkan kak AA yg buat

    ReplyDelete
  2. azie...
    dah rasa dan dah tau quality nya..
    mmg terbaek...
    apa2 akak akan bgtau....

    ReplyDelete
  3. saya dgn kak azie dekat aje..hihi~

    ReplyDelete
  4. kak..

    ayu kena minta tolong adik beradik kat sanalah..
    tapi area usj...

    okey atau idak>

    ReplyDelete
  5. kak Azie,


    nak nak nak..... tunggu Amy pun tunggu laa.. janji bleh rasa tart nenas terSOHOR ni... :)


    *nak try 2 pek dulu..

    ReplyDelete
  6. azie..kalau ida nk oder mcmne.boleh pos atau nk kena amik..susah sikit nk g amik sbb mslh transport..

    ni rumah bau ida ye...sudi2 singgah n folo..

    ida

    ReplyDelete
  7. salam...
    sedap betui nampak tart tu.....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails