Monday, February 7, 2011

Pagi Senin: Sehari Selepas Cuti CNY...

Salam.
07-02-2011. Pagi.

Aktiviti hari ini.

Secara tradisinya, memang tidak dibenarkan buat kerja pun. Kecuali sesapa yang ada job urgent. Rata-rata tiada, kerana sudah disettlekan sebelum bercuti seminggu.

Yang menjadi pemain rata-rata, budak-budak factory. Sorang singgit-singgit kot.




Kami pemerhati, borak-borak sambil ngap-ngap...

Jap lagi, tengahari, lunch di Intercontinental (formerly known as Nikko).

Pas makan, bleh terus balik...! (tapi caya ker AA nak terus balik tuh?) hahahahaha!

Layannnnn....!





~...SERI BULAN semakin bersinar cahaya di dinihari, lalu embun yang menitis di bumbung Teratak Nyatuh, memberikan irama indah buat telinga capang HISYAM...~









31 comments:

  1. lamanya lagi nak lunch... macam nak tersungkur kat meja, hehe

    ReplyDelete
  2. Amboi.... sungguh bergaya dia! :)

    ReplyDelete
  3. kita kat sini..kerja..kerja..kerja..

    :(
    bos saya sambut hari gawai.. =P

    ReplyDelete
  4. uih~~gambar dua perawan tu~~uhh~~~

    ReplyDelete
  5. hahaha, dah duduk kawasan NIKKO tuh maknanya mesti bangunan2 sebelah yang tinggi tuh jadi sasarannya....

    ReplyDelete
  6. amboi bukan main bergaya lagi akak aku nie hehe...

    ReplyDelete
  7. kalau kerja hari-hari macam nie..tak nak dah ponteng!

    ReplyDelete
  8. bestnye...nak jln2 ajak ek..heheh..da xjauh tu kak opis kite..hehehe

    ReplyDelete
  9. best nya kak. lepas lunch boleh balik... kompeni ni sure tokeh dia cina bukit habis... raya sakan.. hahaha.. ada kosong tak, nak apply gak lah.. heheh..

    ReplyDelete
  10. jeles! cantik tudung makcik...glam uols :p

    ReplyDelete
  11. bestnye...
    awal lagi nak balik kak azie...gi cuci2 mate dulu la...

    ReplyDelete
  12. manalah kak AA nak pergi lepas makan ni.. sopping mata kot!!

    ReplyDelete
  13. - boleh main pakau lagi tu..hihihi...ada budak melayu yg main ke?

    -vogue gitewwww akak kita ni...:)

    ReplyDelete
  14. lol..untung kak azie..dpt relak sehari walau hari kejekan..hehe

    apa lagi kak..ngap byk2 limau tuu..

    ReplyDelete
  15. byk org arini tak keje esp company chinese..akak punye bos nape tak bg cuti je..adoi adoi :P

    ReplyDelete
  16. memang pun kedai2 yg taukehnya Cina semua tutup hari ni.

    ohh, Hisyam bertelinga capang rupanya.. :D

    ReplyDelete
  17. KUCING OREN:
    Tersungkur tak cun. Terlentang tengok?


    KAKCIK:
    Bergaya? Sentiasaaa... hahahaha


    SAHROM:
    Memang disuruh bersantai... Kalu makcik, tak ndakkkk.. hikhikhik!

    ReplyDelete
  18. MAKDARA:
    Takpa, nanti bila bos tu beraya, pasti dapat relax gak. Atau sendiri jadi bos. :)


    BUJAL:
    Makcik rindu sama kamu.
    ehhh kedua-dua orang itu adalah isteri orang.

    ReplyDelete
  19. EELOBOR:
    Sasaran apakah? Ohoo harus ambil gambar. :)



    AMY:
    Bergaya? ehhh itu baru sikit. wakakaka!

    ReplyDelete
  20. NURLAILATUL:
    Mana ada tempat kerja yg gitu hari-hari. Sendiri jadi bos pun tak dapek dik ooiii....:)


    CIKCERIA:
    Oh yaaa.. hmm Kg Baru kah?

    ReplyDelete
  21. AANAS:
    Nak apply keja ek? Ehhh tak leh. Nanti abih ler part Kak Azie kalu AANAS buat kopi lagi sedap... wuaaaa!



    NORASHIKIN:
    Ahaaa beli jangan tidak, kata orang. Itulah anak tudung yg dibawa sorang artis minggu lalu ke tempat kerja, tudung dari jenama pelakun AIDA RAHIM. Untie AA beli Anak Tudung jerrr...

    ReplyDelete
  22. JUNAINA:
    Sehari tu jer lah santainyerrrr....



    AIN NORAINI:
    Cuci mata jer pun yang bleh...

    ReplyDelete
  23. MUNNA:
    Pandaiiii... itu ler yang dok pasang niat dalam hati dah. hahahaha


    DADDY:
    Takda DADDY. Sebab sini ramai juga yg bukan Melayu. So depa layan, kami nengokkkk.. Baca daun pun tak reti ni.

    ReplyDelete
  24. MEK SARAH:
    Memang tradisinya begitu. Kita ikut jer sambil sengihhhh...:)



    EN_ME:
    Sakan. Makan pun sakan gak.

    ReplyDelete
  25. FATT:
    Sian. Soh itu bos letak jawatan lerrr.. hehehehe


    DINAS:
    Ada yang sudah dibuka, tetapi mengisi masa dengan bersantai dan bersukaria.

    Telinganya capang, so dapat dengar banyak skit. Hahahahaha! syyyyyyhhh!

    ReplyDelete
  26. MIMI JAZMAN:
    Ahaaa baguih. Sekolah pandai-pandai yerrr... Nanti bila besar leh jadi bos. :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails