Monday, February 21, 2011

“Absence Makes the Heart Grow Fonder...”

Salam.
21-02-2011.


Sekali lagi, SORI BERLORI kerana ada banyak perkara tidak sempat dikongsi, tidak juga dapat dinikmati, malah bagai suatu kerugian yang besar pula bila tidak dapat bersama-sama mengikuti perkembangan teman-teman blogger. Pasti ada beratus-ratus entri yang semakin meninggalkan AA...

Jika ada kesempatan, pasti akan kuulangi lagi jejak yang kutinggalkan, ku jengah kembali laman-laman tempat melompat, yang sering dirindui.

Terkini, terimakasih tidak terhingga kepada teman blogger KAK CIK SEROJA sekeluarga yang menghantar jemputan ke kediaman indah beliau, pada Sabtu mendatang, 26hb Feb. Nampaknya, hasrat dan niat yang pernah disebut dulu, bakal terlaksana juga.

Malah, AZIE pernah “buang cakap” nak tolong masak-masak, nak tolong carikan penaja untuk beberapa keperluan...

Kerana AA tidak pasti dengan acara sebenar yang bakal dibuat, jadi tidak banyak yang dapat AA sebutkan di sini, tapi yang pasti tentulah ada makan-makan (BBQ ada tak?).

Sebagai menunaikan janji, di sini AA pohon sesiapa yang berkesempatan, silalah sudi hadir nanti, di samping merapatkan silaturrahim, pasti ada banyak isu yang dapat diperbualkan, atau diperguraukan... hehehehe jangan bercerita tentang “blogger yang tertinggal kasut di restoren” tu yerrrrr... > sengih tunduk malu (konon).

...juga bagi yang bermurah hati, menaja beberapa keperluan yang difikirkan sesuai. Haritu terfikir jika buat BBQ, kalu ada yang dapat taja jagung setongkol dua, hotdog sebungkus dua... atau mungkin gula pasir barang sekilo dua... hehehehe.. silakan, silakan..! — udah macam tuan romah pulakkk!

Akhir sekali, semoga majlis yang dirancang berjalan dengan lancar, dan baik sekali. Niat yang murni dan ikhlas, pasti diberkati dan akan berlangsung dengan baik juga.


Sampaikan salam rindu dan salam mesra seorang blogger ‘nothing special’ bernama Azie Azah ini kepada seorang dua yang mungkin kenal, atau yang pernah terbaca blog “...yang ingin kukongsi...”. Ya, please... terimakasih.

Saya cuba datang, insyaAllah (jika tidak lagi berada di luar kawasan).

Selamat bergumbira yaaa...!



~...kekecewaan sering membuatkan seseorang merasa tersingkir dan terhina lalu cuba membawa diri, tetapi penghijrahan SERI BULAN mengikut HISYAM ke Kampung Separuh Desa bukan kerana kecewa tetapi kerana dipaksa HISYAM untuk menjadi pemantau tidak tertauliah...~









34 comments:

  1. wah...
    selamat kembali AA, semoga kesejahteraanmu selalu dalam keadaan baik2...

    alangkah gembiranya kalau ayu dekat di area kakchik..

    sure bertemu seri bulan dan hisyam..

    ReplyDelete
  2. AA
    You katne nih? Kerja outstation eh? Apa2 pun, jaga diri baek2. Bila gelak, tutup mulut tu sket guna 2 jari, k?

    ReplyDelete
  3. akak.

    rinduku ini masih belum terubati.

    akan kutuntut hingga akhir nanti.

    heheh~

    ReplyDelete
  4. kak azie!!! cantik gambar...

    kalau boleh teringin nak berkongsi tapi boleh ke...hehehehee...

    ReplyDelete
  5. selamat kembali kak azie...semoga kaka azie sihat ye...

    makin comey la pulak nengok gamba akak tu...

    ReplyDelete
  6. betul kata si ainnoraini tue, akk nampak comey. kina dOakan akk selalu sehat dan hepi disampaing family tersayang.

    ReplyDelete
  7. baru balik London ka? Tajuk entri dah speking...hehe

    ReplyDelete
  8. welcome back Kak AA...selamat bersiaran kembali ye...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..

    lama tak singgah cini..semoga tuan belog ceria selalu dan dirahmati Allah SWT

    ReplyDelete
  10. tu dia.. akhirnya kak Azie muncul jugak setelah berhari2 kami tunggu akakd di stesen bas..

    harap sihat n gumbira di tempat luar kawasan itu...


    * tak lupa juga happy meeting n eating... :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikom :)
    yey yeehh kak azie dh balik!
    insya Allah akan teman memuncholkan dighi ke istane kakcik nun.. jumpe di saneeeeee!

    ReplyDelete
  12. Sekali timbul terus ajak makan-makan dgn kakcik. Wah hebatnya... Kalau dekat memang kakak ikut.

    Semoga bertambah sihat dan ceria.

    ReplyDelete
  13. kak aziee....
    rindunya tunggu entry akak nih...heheheh

    ReplyDelete
  14. makcikku sayang...kemana kamu menghilang...bosan banget takde entri dr sini utk dibaca..heheh, teruskan menulis :)

    ReplyDelete
  15. kak AA, ingatkan kemana menghilang..

    nampaknya semua merindui kak AA.... *termasuk saya, heheh.

    ReplyDelete
  16. acu sama spt kak azie
    dah byk tertinggal entri kawan2..
    uwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. ada masa mood nk berblog ke laut..

    ada masa kesibukkan tugas membataskan diri dr berblog

    ada masa berokben yg lembab menghalang diri utk berblog..

    ada masa masalah2 lain muncul tidak diundang menyebabkan kita x dpt berblog..

    tp apa2pun blog tetap diingati apatah lagi kawan2 yg setia di sini....

    ReplyDelete
  18. akak..
    ramai yg menanti kepulangan akak..
    pergh..celoteh akak sentiasa dirindui..hihi..

    ReplyDelete
  19. ooo... dia bz ngupenya. patut le sonyap je..

    ReplyDelete
  20. macam boleh2 tau jer kak azie nie. baru terniat nak hantar msg kt fb nk tnya kemana menghilang. tiba2 ade entri baru. hehehe....

    ReplyDelete
  21. welcome back sis , lamenya tidak bersiaran..rindu usikan akak huhu..

    ReplyDelete
  22. salam buat AA....
    lama tak baca entri baru AA....
    pak long tunggu AA buat majlis besar...bila la agaknya....?

    ReplyDelete
  23. memang lama tak bersua dialam maya, kak zie ke rumah kak cik ye?
    sya tak pasti sbb enpakwe ada kelas...

    ReplyDelete
  24. kak sihat ke? masih sunyi lagi ke..alahai rindu bangat nie..

    ReplyDelete
  25. Hi Azieazah, how you? You MIA busy work I guess.
    Anyway, just dropped by say hello.
    Have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  26. Azie..
    sy pun dh beribu agaknya ditinggalkan oleh blogger juga entry2 sebab mcm2 mslh skrg ni lebih2 lagi pc kena serangan virus..langsung tk boleh guna..sedihnya..majlis apa yg kak cik anjurkan ye..tak tahu menahu pun.

    ReplyDelete
  27. salam..

    selamat kembali!! miss AA.. hehehe..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails