Friday, February 25, 2011

Terimakasih FATT: orang Tepen rupanya...

Salam.
25-02-2011.

Memang entri ini tidak akan terlepas untuk ditulis.

Menerima bingkisan ini sewaktu tiba di rumah dari suatu tempat.
Hadiah dari blogger “backpackerbusuk.com” @ FATT kerana AA pernah menang contest terjemahan bahasa Estonia di blognya dulu.

Terimakasih tidak terhingga. I like...! I like...!


FM dan Key chain istimewa dari Australia.








16 comments:

  1. nanti penuh le partition kat opis ngan gayut2 dan magnet2...

    ReplyDelete
  2. sioknye.. dapat present dari Ostolia... :)

    ReplyDelete
  3. murah rezeki azie... alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Balik je dah dapat pula hadiah. Tahniah!! ganjaran utk usaha yg telah dibuat.

    ReplyDelete
  5. AA - alamak...baru aku teringat yang aku ni terlupa nak bagi sesuatu kat hang... koh koh koh

    ReplyDelete
  6. Seronoknya kalau selalu dapat hadiah....

    ReplyDelete
  7. terima kasih kak azie atas entry ni. nti kalau ada lagi kuiz/contest akak join la k :)

    ReplyDelete
  8. Best nya dapat adiah..dari oversea lagi...wah3...

    ReplyDelete
  9. hampir sahaja saya gigit keyboard ni disebabkan jeles. heheheh~

    ReplyDelete
  10. JUNAINA:
    Kak Azie tak letak sangat kat ofis, satu dua jer. Yang lain simpan dlm kotak khas buat kenangan.


    EJA:
    syiokkkkkk!


    CIKGU NORMAH:
    Alhamdulilahh...

    ReplyDelete
  11. KAK ZAKIE:
    Hihihi...


    RED RAMBUTAN:
    Aku tuntut nanti...


    ARIZAKIAH:
    Seronok... memang seronok!

    ReplyDelete
  12. FATT:
    Terimakasih kembali.


    PAKLONG:
    Terimakasihhh


    SITI MURNI:
    Besttt.


    GADISBUNGA:
    jaga jangan sampai gigi ikut terabur sama. hehehehe

    ReplyDelete
  13. saya suka kumpul fridge magnet...(erkkk apa kaitan?) hehehehe

    ReplyDelete
  14. MIMIJAZMAN:
    Memang jauh. Sebab tu Kak Azie pun dak sampai-sampai lagi. :)


    ANA:
    Sama ler kita. Memang ada kaitan pun... hehehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails