Saturday, January 11, 2014

Keywords “yang ingin kukongsi”: aperkebendenya nih?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Jumaat
10-01-2014


Sibukla pula hari ini. Sibuk ntah apa-apa.

Saya teragak nak semak Nuffnang. Ada ler sikit peningkatan. Then tengok Keywords. Ntah apa-apa ntah yang dicari orang.

Tergolak saya.


"Buah kundang beli Kuala Lumpur"??

Lawak! Lawak!



 ~...HISYAM, tunggu sekejappppp...~




22 comments:

  1. hehe, adeh kak
    terburai perut saya baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK Azie bukan terburai lagi terus rasa nak termuntah!

      Delete
  2. Replies
    1. Ann, you better don't know. Hahahahah.


      Any Jawanese out there yang nak tolong jawab kan? Saya tak nak! Hahaha.

      Delete
    2. Hahahaha dulu masa tulis entri drama Ngompol pun ada dah yg tanya "kontol" tu apa. Hehehe Ann baca lain-lain komen kat bawah tu harap boleh la tangkap apekebendanya.

      Delete
  3. ha ha ha, macam-macam, jap.. saya pun nak semak jjugala

    ReplyDelete
  4. dah semak, nasib takde yang bukan-bukan, cuma ada satu yang pelik- biskut lidah kucing di dungun, ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2 orang kita ni benda pelik yg digemarnya.

      Delete
  5. KONTOL ORANG JAWA?
    bahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. DZ, hanya orang yang faham sahaja akan gelak kan? Hahahahaha.

      Delete
    2. Saya adalah naive ok KakAzie...otak tak tercemar...hahaha

      Delete
  6. Yang saya hairan kenapa nak cari yang orang Jawa punya? Orang bukan Jawa tak de meh?


    Hahahaha.

    ReplyDelete
  7. 2 keywords yg mencuit hati ' buah kundang beli kuala lumpur " then ' kontol orang jawa '
    especially ' kontol oran jawa ' senyum sokmo dibuatnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik laaa awat la depa suka dok search benda yg bukan-bukan...

      Delete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails