Wednesday, January 29, 2014

WW: Kisah malam tadi...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
29-01-2014


WW: Kisah malam tadi.

Kisah suami nak cuba pujuk (bodek kot ayat yang sesuai?) si bini yang kunun majuk. Hahahaha!



Memang dah pasang niat dari awal. Chicken Chop! Sini murah: RM9.50 sahaja.



Berasap you...!



Sederhana saiz. Cukup untuk seorang waktu dinner. Dilengkapi dengan Air Tembikai Laici. Saya suka coleslaw tu.



Medan Selera Kampung Pandan, Jalan Thaver. Tidak jauh dari klinik kesihatan.





 ~...kelmarin juga HISYAM terpaku terbisu dan terkedu di serambi apabila Pak Utih mula menyoal-tanya tentang sampai bila harus membiarkan SERI BULAN menanti penuh setia, menjadi pendamping kala siang, peneman kala duka juga pendengar kala guruh mula bergegar kerana ada cerita sudah tersebar saudara rapat Pak Imam mula merisik hendak mengecek...~




15 comments:

  1. wah, bolehla merajuk lagi yea, ada orang nak pujuk...pujuk best pulak tuh

    ReplyDelete
  2. tengok makanan tu.. dapnye.. ;)
    lepas ni makan kat tempat pulak kalau merajuk lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Hari2 merajuk pon tak apa kalau gini...

    ReplyDelete
  4. Kenapa bila baca tajuk akak saya suspect ada something bad to follow the sentences?

    ReplyDelete
  5. wah chicken chop! saya suka!
    malangnya suami saya tak berkonsi selera
    yang sama dengan saya.
    dia kata jijik dengan makanan western...emm

    p/s - akak masih belum reply PM di FB =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana, Kak Azie hari hari semak mesej di FB. Belum nampak apa pun lagi... btw, mesej Kak Azie jer. 012-9737224

      Delete
    2. Kak Azie. Saya copy phone no. akak ni masuk contact saya ya?

      Thanks.

      Delete
    3. Ehh.. ada whatapps. Hehehe.

      Delete
  6. ish boleh merajuk hari hari ni...:))

    ReplyDelete
  7. seronoknya merajuk jika ada yg memujuk mcm tu..

    ReplyDelete
  8. Kak, berjaya tak taktik cik abang memujuk akak ni...?
    Hehehehe

    ReplyDelete
  9. RM9,50 consider mahal lagi tu kak azie..
    Saya ada port ciken cop RM7.50...

    ReplyDelete
  10. boleh merajuk selalu ni hehe

    ReplyDelete
  11. kalau camni nak merajuk selalu ler......hihi

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails