Tuesday, August 23, 2011

Ramadhan 23rd: Design Kad Raya 1432 H/2011 M...

Assalamualaikum
Thalatha
Ramadhan 23rd


Testing kad raya buatan sendiri, lagi.



Tahun ini sempat buat 1 design saja. Takda masa. Sepanjang minggu ni ada kerja urgent lak, walaupun mood raya dah meresap dari kiri kanan depan belakang.

Kerana dalam studio ni ramai designers, so AA cilok saja mana-mana template, ubahsuai ikut selera dan warna kegemaran termasuk buat sendiri sampul raya ini:


Belum siap sepenuhnya. Nampak “kosong”.

Nanti nak edit lagi, baru print dan gam sendiri. Duit pun kena sendiri jugak la. Semalam banyak bank belum release duit not baru. Hari ini baru bleh dapat. Kami memang tempah awal-awal dari bank pilihan.


Menu pilihan entri kali ini *bukan menu masak sendiri:

Si Omak minat kaler, si anak minat rasa.


Ni pun dia punya jugak.



~...HISYAM sudah berada dalam “burung besi” untuk pulang ke wilayah Darul Salam yang serba mewah sedang SERI BULAN masih berkayuh lesu menghilir mudik tidak ketentuan dalam kolek kayu mampung, merenung air tenang mencari wajah kesayangan...~










10 comments:

  1. Kakcik dah save kad Azie tu, nanti nak masuk sekali dalam slide. :)

    Sudi2kanlah terima kad maya kakcik ya.

    ReplyDelete
  2. "Ribena, kelas kau Jah"... teringat iklan di tv.

    ReplyDelete
  3. Selamat malam kak,

    cantik kad raya akak , amy nak buat x juga sempat lagi pun x pandai sangat la huhu...anyway selamat hari raya kak zie sekeluarga..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Bolehlah tempah kad raya sini ya...tak dan nak wat sendiri ni ;)

    ReplyDelete
  5. Saya membesar dengan Ribena dulu, hehe. I LIKE.

    Udah balik kg si Hisyam yeh :)

    ReplyDelete
  6. KAKCIK:
    Terimakasih Kak Cik.
    Selamat ulangtahun Kelahiran Kakcik. Semoga terus bahagia dan ceria.



    AMY:
    Terimakasih. Sama ler kita. Kak Azie pun tak pandai sangat, boleh laaa.



    ANYSS:
    Salam.
    Tempah jangan tak tempah. hehehe

    ReplyDelete
  7. Cantik kad raya tu...apa2pun..purple ttp mnjadi pilihan hati..trmasuk ribena...

    ReplyDelete
  8. DINAS:
    Dolu-dolu, Ribena ni dalam botol kaca. Sekarang dlm botol plastik tapi tambah mahal!

    HISYAM balik bandar, Cikgu.

    ReplyDelete
  9. MULUT PAYAU:
    Apa saja yang PURPLE, si gila ungu ni tetap nak angkut bawak balik rumah!

    ReplyDelete
  10. SMTI - umai haratnya leh. Kita suka color yang sama, tahun ni Living Hall, dining hall dan Family hall rumah aku color 'Medium Light Purple'. Kada ba'ungah pun, saja bapandir.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails