Sunday, October 6, 2013

Sexs seram? Wooooiiii....!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
06-10-2013


Duduk-duduk di hari minggu. Semak sana semak sini.

Dah lama tak tengok perkembangan Nuffnang.

Hahahaha keywords blog saya:


Lihat searai terkahir tuh. Sexs seram? Apakah??




 ~..,kerana memahami makna, berkorban sesuatu untuk mendapatkan sesuatu, SERI BULAN terus bertekad untuk berada di Kampung Separuh Desa walaupun terpaksa menukar menu menukar lagu, sarapan ubi rebus sudah tidak lagi jelak dan berjalan ke baruh pun sudah tidak terasa lenguh dan HISYAM terus dengan sengihnya kerana setiap kali bermain mata pun, SERI BULAN tidak berani mencubit atau mengetip...~




12 comments:

  1. hahahaha nak cari la link tu jugak hiksss

    ReplyDelete
  2. lamanya x mengomen kat sini :) Kekadang ketawa sorang2 depan lappy bila baca bahagian keywords tu. Rasanya xderla tulis yg bukan2, tapi tu la yg selalu muncul bila orang search blog kita

    ReplyDelete
  3. nakalnya...kita pun tak terpikir hehe

    ReplyDelete
  4. Ish3....bebudak nakal tu kak....hehe...

    ReplyDelete
  5. Seram jugak membacanya...ahahaaa.a...

    ReplyDelete
  6. saya punya blog jadi tempat cari orang hilang tau. keyword nya:

    "mana la abang ni.."

    hahaha. sorry la, saya tak simpan orang hilang tu.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails