Wednesday, October 16, 2013

WW: rini Rabu bukan Senin...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
15-10-2013


Kerja semula. Dijadualkan akan stay sampai 8:00 malam ini.

Tayang-tayang yang ulangtayang:



Diiring oleh Rendang Minang daging korban. Saya tak snap, tapi saya gunapakai semula koleksi gambar lama.







 ~...HISYAM ke mana gerangan tidak berpesan tidak beramaran lalu SERI BULAN hampir penasaran...~




20 comments:

  1. pulut kuning....kalau makan dgn rendang daging lagi terangkattt...hehehee

    ReplyDelete
  2. Yums. Tapi makan pulut dah kurang sikit

    ReplyDelete
  3. sama la dengan saya kak. kalau cuti sehari di tengah² weekdays, esoknya kerja mesti ingat Isnin. dah terbiasa sangat cuti hari Ahad je, terbawak-bawak sampai bila².

    semalam kakak saya buatkan budak gundut pulut kuning sempena birthday dia Jumaat lepas. sekali kan birthday dengan raya haji punya.

    ReplyDelete
  4. semalam dapat daging tak tau nak masak apa, makanya simpan aje dalam peti sejuk..

    ReplyDelete
  5. Pulut kuning Azie siapa tak tahu - kilat menawan.

    ReplyDelete
  6. Kak, meh bagi sikit pulut kuning tu, terliur dah ni...

    ReplyDelete
  7. Kalau keluar ofis pukul 8 malam pukul berapa sampai rumah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, macam tak puas aje malam nya pendek lepak kat rumah.

      Delete
  8. rendang minang.. ala sedapnyer.. selalu beli kat kedai datuk harun... ehm....

    ReplyDelete
  9. sedapnya.....mmng terliur tengok..

    ReplyDelete
  10. makcik buat pulut kuning pagi raya....

    ReplyDelete
  11. Madam azie.. tengah lapo.. kantin bukak, tapi makanan dia tak bukak.. tak de bende yang dijual..

    ReplyDelete
  12. saya mmg minat pulut . mkn dgn rendang lagi terangkat ...

    ReplyDelete
  13. Semalam dpt daging cukup malah berlebih utk kami 3 beranak.. sebabkan dah lama cuti masak.. semalam gagah buat mee kari daging.. incik somi bantai sopa tu jugak walaupun pada lidah sendri rasa tawaq + tak sedap.. huhu


    *kak, ni bukan silap hari.. haribulan pun silap no.. hehehe

    ReplyDelete
  14. macammana la rasanya rendang minang tu,merah macam pedas sangat je rasanya...oh mai..kecur air liur...

    ReplyDelete
  15. azie mesti suka pedas2 kan..nampak rendang tu macam pedas sangat..merah menyala..hehe takut tengok, knah xtahan pedas..meleleh air mata bukan sebab sedih..=)

    ReplyDelete
  16. baru buat pulut kuning masa kenduri rumah adik hari tu....memang sedap......

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails