Friday, October 18, 2013

Lawak lucah MyToklaki...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam JumAAt
18-10-2013



Si bini balik kerja selalu malam. Letih. Kadang-kadang bila petang jer, rasa nak demam sebab kena aircond terlalu lama. Jadi saya akan berubah menjadi sayur kobis yang layu.

Perjalanan balik kerja selalu memakan masa 45 min, kadang sejam. Tiba di transit (area rumah kawan saya) MyToklaki akan jemput (untuk balik ke rumah cuma 5 min). Selalu naik motor lah. Kadang tu, rajin kami singgah merata. Kedai la, pasar malam la...

Semalam, agak kurang stabil saya naik, lalu ada body contact yang lebey pulak. Biasalah, laki bini kan?

Boleh dia cakap, “Ehh.. bra baru ya? Keras!”

Cehhh...! Cisss...!

Selama ni, bra baru kah punca keras tuh?

wakakakakaka! > bila taip baru rasa nak gelak. Tapi masa dia cakap tu, apa dia dapat?

Saya jelir lidah...! Wekkkkk...!





 ~...sejak SERI BULAN menjadi pendamping setia Mak Utih di Teratak Nyatuh, Pak Utih sudah jarang menurut mengekor hingga ke dapur, dan HISYAM sendiri terpaksa bertapis-tapis ayat dan perbuatan hendak menyakat si buah hati kerana bimbang puntung kayu api menjadi senjata si makcik latah...~




29 comments:

  1. apa yg keras tu? Bra atau yg di bawah bra tu?

    hahaha

    ReplyDelete
  2. kak, tak baek tau jelir lidah dengan suami.


    eh kak. dah tu Toklaki dapat tak malam tadi? hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, sambungan. Toklaki dapat makan tak malam tadi? ye la mana tahu akak merajuk, malas nak masak.

      Delete
    2. malam tadi kalau isteri malas masak makan kuih ajelah .... apam ke, karipap ke

      kenyang jugak .... hehe

      Delete
    3. Korang semua jaaahhhhaaattt lah!

      Delete
  3. akikiki..... jelir lidah? suami balas aper?? mmmmmm


    hikhikhik....

    ReplyDelete
  4. ehehehehe.. gurau membawa bahagia..

    ReplyDelete
  5. Hahahaaa...lawak malam jumaat tu Kak Azie...lawak ada makna!

    ReplyDelete
  6. saja la tu..hint malam jemaat hahaha

    ReplyDelete
  7. gurau ada makna tuh...ketawa jap

    ReplyDelete
  8. Tak kira apa orang nak cakap....yang pasti AKU NAK GELAK ON THE SPOT....
    hahahahahahahahahaha....

    Nak pinjam skrip TokLaki akak leh tak?....tp nak ubah sikit biar boleh menang anugerah skrip terbaik...ASAL HARI NI RASA MACAM PEJAL & MELANTUN SIKIT.....aku tak kira aku nak gelak gak...hikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahahaa akak pun tetiba rasa nak gelak on the spot...!!

      Delete
  9. hahahaah comel je akak suami isteri. :)

    ReplyDelete
  10. hahha...kalau saya sentap dah..siap dengan cubit lagi...macam la selama ni keras sebab bra je..

    ReplyDelete
  11. Hahaha.. gelak jelah kak azie..

    ReplyDelete
  12. hoho...tak sanggup nak dengar....bahagia lawak suami isteri.....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails