Tuesday, May 14, 2013

Azie Azah: “betul ka saya ni blogger gile-gile?”

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
14-05-2013


Saya snapshot dari blog Amy Sinar Raudah. Timakacehhhh...!



Amboi amboi... but I like!



Bila entah dapat pi Kota Bharu lagi. Kalu ada peluang, memang nak ajak dating! — Dating dengan hubby Amy sekali, bleh? Ahaks!

Meh la turun KL, kita leh makan karipop puas-puas!

Entri ini entri penghargaan bukan setakat kepada Amy sahaja, tetapi apa yang Amy tuliskan di blognya tu, hampir menyamai perasaan saya juga.


Sarapan saya pagi tadi: Laksam yang enak!





 ~...ketika meninjau di laman Teratak Nyatuh, HISYAM tersipu kerana wajah SERI BULAN yang diharap di sebalik kain tutup tingkap, malangnya Pak Utih yang tiba-tiba berdehem lalu HISYAM terkejut bagai dipanah tahi burung di atas kepala! Hahahaha...!~




12 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Errrr....errr....errrr...

    ReplyDelete
  2. ada peminattu... bestnyr...
    sedap betoiler laksamtu.... teringin lagi...

    ReplyDelete
  3. dulu tak pandai makan.. sekali masa mengandungkan dak Adik, dok ngidamkan menda tu.. nasib baik senang carik.. ;)

    ReplyDelete
  4. Saya yang tidak berbadan dua pun boleh jadi mengidam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Saya yang berbadan satu ni aje pun kalau tengok apa² gambar makanan, sahih la akan mengidam kemudiannya.

      Delete
  5. salam sis azieazah
    Lawatan ptg tirana aduka

    ReplyDelete
  6. Sungguh seronok bila blog dihargai, ada peminat setia suami isteri lagi :)

    ReplyDelete
  7. apa yg lbh seronok jadi blogger selain daripada di puji sahabat blogger kita sendiri ...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Azie...
    blogger gile-gile? ha hahah itu satu kelebihan yang ada pada Azie, bila sudah ada peminat tegar tu dikira satu bonus...he he ehh

    ReplyDelete
  9. saya suka blog azie...suka baca nota kaki tu...puitis...berkias...

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum kak,

    Baru sempat singgah ke sini, al maklum la di saat2 akhir menanti org baru ni banyak pulak keje yang harus di bereskan... Insha Allah sure satu hari nanti pasti kita akan jumpa..amy siap bawa peminat setia belog akak sekali aka husband saya.. x sangka betul bila setiap kali dia buka belog mesti belog akak yang dia baca, pastu mula la dia komplen kat saya.. macam ni la bagus belog simple, baca santai je.. ceit! dia cuba memperlekehkan isterinya hahahaha! tapi betul pun, belog akak santai..kalau serabut atau moody, baca belog akak jadi hilang semua masalah hihi... ok la panjang pulak komennya , pape pun doakan saya selamat menjalani pembedahan hari ahad ni ye kak....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails