Wednesday, August 4, 2010

AMOI's Birthday...

04-08-2010: Rabu.

Selamat Ulangtahun Kelahiran buat NUR LAILY AZWA @ ALONG @ Amoi.. ke 20.



Semoga terus suksess dalam pelajaran, cemerlang dan sentiasa menjadi kebanggaan keluarga. Menjadi contoh kepada adik-adik, menjadi kawan kepada MAK dan menjadi harapan untuk kehidupan mendatang.





Masa 7 tahun. Sepet...!

Aku sentiasa berbangga dengan semua anak-anak aku.



~...apa hadiah yang lebih bermakna selain doa...~


22 comments:

  1. Selamat hari lahir Along. Semoga doa seorang ibu tiada halangannya untuk dikabulkan oleh Dia Yang Maha Mendengar. Amin.

    ReplyDelete
  2. "Amin"

    Selamat harijadi Amoi.. semoga berjaya dan excel selalu.

    AA, bday dara kita bulan 10.

    ReplyDelete
  3. pakcik juga turut mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran kepada Along.

    semoga menjadi anak yang solehah dan menjadi kebanggaan keluarga.

    ReplyDelete
  4. wow...bulan ogos ada ong maa :p

    hepi besday utk lily.doa aunty semua yg terbaik dan yg penting jgn lupa solat dan famili.

    ReplyDelete
  5. selamat epi besday jugak ler dari muaz & family buat along@amoi

    ReplyDelete
  6. selamat hari ulangtahun ye...dengar cakap mama tau! **kalau tak mama tu maunya membebellllll je!** hehee

    ReplyDelete
  7. epy besday AMOI..!!!

    p/s: bila laaaa agaknya mak nak bagi dakni dating dgn AMOI tu????
    muahahahaaaa chillllllllllllllllll ler makkkkkkkk..!!!

    ReplyDelete
  8. hepi birthday utk Amoi :)

    betul2, hadiah apalah yang lebih baek drpd doa.

    Fyzal's Latest Entry: Sifir Cinta dan Puisi

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah amin... doa dari seorang ibu hadiah paling berharga...

    Selamat hari jadi along @ amoi...

    ReplyDelete
  10. Hadiah Doa tiap2 tawon dapat....tp cheyahchomel asik nak mintak HADIAH jugak....kad pun xpa....tp nk buat gena....marka x romentik....doa ja la yg dpt pun...hadiah beli kediri...huhuhuhu.......

    ReplyDelete
  11. Aslmkm Azie.
    Hmmm ... Kak G gembira dgn perkembangan ini.
    'HAPPY BELATED BIRTHDAY TO NUR LAILY AZWA. MAY U B BLESSED WITH THE BEST. AMIN.'
    Kak G ingin berkongsi ni:
    - Kata ulama nama yg elok harus diutamakan.
    - Juga kata mereka, 'doa Ayah lebih makbul, sumpah ibu segera terlaksana!'
    Besar rupanya tanggung-jawap kita sebagai ibu & bapa.
    Kekadang Kak G seram bila terlintas rasa geram dihati diatas perbuatan anak ... & segera berastagfar memohon jangan ia menjadi sumpahan.

    ReplyDelete
  12. Opppppps ... hari nie yer. Sorry ... terlebih laju kedepan pulak!
    Still all the very best to all of U.

    ReplyDelete
  13. Happy birthday buat Amoi semoga semua harapan ibu dimakbulkan Allah SWT.

    ReplyDelete
  14. Selamat menyambut ulang tahun kelahiran yg ke 20 along..(teringat anak pmpuan ida yg sulung 22 tahun)
    mudah2an along menjadi anak yg solehah dan membahagiakan hati ibu ayah...amin..

    ReplyDelete
  15. Azie...
    Amin Ya Rabbal Alamin...
    (Akak hanya aminkan doa azie sebab doa ibulah yang terbaek buat anaknya...)

    ReplyDelete
  16. KAKCIK > terimakasih. Sekarang ni kita ibubapa ni wish terang-terang jer, kalu zaman kita kecik dulu, MAK kita doa diam-diam jer...


    SOM > ohh anak I tua skit dari dara U.. Thanks anyway.

    ReplyDelete
  17. Bang HAMZAH al-LAVENDARI > terimakasih Pakcikkkk...:)


    ECHAH > kalu ada ong kalu, kasi antaq hadiah laaar..:)

    ReplyDelete
  18. EELOBOR > terimakasih. Bila anak berulangtahun, kita tumpang gumbira..


    FAA > MAK dia kalu bebel, semua orang tarik langsir kalis bunyi!

    ReplyDelete
  19. ICE > uikkk? belum lagi ker? hhmmm...

    bukan itu hari sudah pigi diam-diam ka? ada olang sudah kasi itu Choki-Choki 1 dozen... bukan lu ka? ayooo!


    FYZAL > terimakasih. Kak Azie hargai.

    ReplyDelete
  20. VIC > terimakasih. aminnnn..


    CHEYAH > lama-lama sok marka tu nanti paham laaarrr.. Tapi kalu beli hadiah kediri, lagi best, leh pilih sendiri. Pastu claim. hehehe

    ReplyDelete
  21. KAK DrFAUZIAH > Salam. Terimakasih berkongsi info..


    Kak ZAITUN > terimakasih. Aminnn...


    IDALARA > Wahhh dah besar dah anak IDA yer. Bila nak terima menantu? hehehe

    ReplyDelete
  22. AKAK > Aminnn... betul tu KAK.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails