Thursday, August 26, 2010

Ramadhan: Soriiiii.... > sengih sambil tayang gigi.

Semalam petang, aku terklik apa ntah kat “edit HTML”. Memandai jer.
Akhirnya, semua listing kat side sana semua ilang. Terpaksa buat semula.

So, sesiapa yang rasa blognya tidak tersenarai di sebelah sana, sila komen di bawah ya.
Tolong bagitau, sebab AA takut ada yang tertinggal.


Soriiiii.....

Ngeh! Ngeh! Ngeh! Ngeh! Ngeh!


15 comments:

  1. Hehehe.. blog kakcik masih tersenarai.. tengkiu.. tocei.. nandre.. macih.... (jadi lorat sebab suka!)

    masih ngantuk ni sebenonya...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah blog acu ada..hehehee
    tq...tq...

    ReplyDelete
  3. KAK CIK > yang mana dok selalu tengok selalu mai bertandang, senang jer kita ingat...heheheh


    AYU > gatai tangan nak dapat duit raya..!

    ReplyDelete
  4. ACU > of courseeeee..! (bangga...) iskkk!

    ReplyDelete
  5. ooo...nak ka raya sis

    (dgn tak tahu malu..)

    ReplyDelete
  6. TQ masih ada dalam list. tapi kenapa tak update ek?

    ReplyDelete
  7. EELOBOR > entri terkini awak tu time dia 01:13pm.. baru beberapa minit saja.

    Selalunya, selepas 5,6 minit baru dia akan muncul as a latest entri di blog list... Sat lagi mesti muncul di atas tu...

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Hu hu hu seperti dirikukah yang dah terhilang cat rumah dan pasu bunga segala hanya sebab nak dapat duit raya?

    SabaQ ya...sabaQ ...sila usaha dengan sungguh-sungguh untuk tanam pokok bunga baru ;)

    ReplyDelete
  9. ANYSS > nak raya punya pasal. hehehehehe...

    ReplyDelete
  10. errrrrrrrrrrrrr blog dakni tak penah pon masuk senarai kat mana2... mueheheheeeee

    ReplyDelete
  11. ICE > errrrr blog DAK TU memang susah nak masuk sebab banyak sangat ICE. Pintu pun beku. Cissss...!

    ReplyDelete
  12. Blog CheyahChomel jgn lupo....(mcm la apdet tiap2 hari...hehehehe......)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails