Saturday, August 21, 2010

Ramadhan: Pengumuman..! Tawaran yang sebentar cuma.

Atas permintaan seorang dua, aku MEMBUKA secara UMUM blog aku yang terawal sebelum ini kepada semua. Tetapi cuma untuk beberapa jam sahaja. 



Sesiapa yang berhajat untuk membaca entri-entri lama or sudi berkongsi lain-lain cerita, silalah berkunjung > azieazah.blogspot.com

**Tak perlulah komen di sana.




6 comments:

  1. Baca laju-laju...mengejar masa. Takut tengaj baca ditutup semula pulak. Beberapa jam saja kan?

    He..he..

    Menarik.

    ReplyDelete
  2. sempat baca beberapa entry je sbb nk g ofis nk tggu org check line telefon,then nk balik buat almond london....adoiii..

    ReplyDelete
  3. CKLAH > Tak per lah CKLAH. Bukan ada yang penting/menarik sangat pun. Sekadar kisah biasa biasa saja.

    Saya cuma mahu BERLAKU ADIL kepada kawan2 yang lain juga.


    IDA > Terimakasih IDA. Blog itu agak privacy, sebab itu saya tidak membukanya secara umum sejak awal lagi.

    ReplyDelete
  4. lepas ni terjah ke sana pulak..

    sempat lagi kan kak?

    ReplyDelete
  5. AZRINA > Sempat lagi. Tak tau lagi nak tutup pukul berapa. Tapi yg pasti hari ni jer bukak UMUM. Tutup mungkin sebelah petang nanti kot..

    thanks RIN...

    ReplyDelete
  6. Tiba tiba rasa nak nyanyi lagu Wali Band pulak..

    pengumuman pengumuman.. hehehe.. :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails