Saturday, September 24, 2011

Gathering Blogger 23 Oktober: “Nak ajak SERI BULAN & HISYAM, bleh?”

Text berwarna hijau, copy bulat-bulat dari blog DR MACAM-MACAM....


Jemputan Rasmi Majlis Gathering: 23 Oktober 2011
Assalamualaikum.

Dengan ini, saya ingin menjemput rakan rakan blogger semua, untuk ramai ramai hadir memeriahkan majlis perjumpaan/gathering yang akan diadakan pada tarikh dan tempat berikut:

23 Oktober 2011, Ahad
Dari jam 2pm–7pm
Bertempat di rumah Kakcik Seroja, Taman Kencana, Kuala Lumpur
Konsep: Pot luck

Untuk solat semua, jangan risau, rumah kakcik Seroja dekat dengan surau.
Semua dijemput hadir.

Di harap rakan rakan boleh beri pengesahan kehadiran samada melalui blog saya, atau blog kakcik Seroja.Tiada tarikh tutup pengesahan, sebab anda semua pasti perlu susun jadual masing masing. Cuma diharap boleh sahkan tidak terlalu lewat dari tarikh perjumpaan, 23 Oktober 2011.

Mungkin juga boleh war war kan nak bawa apa sempena pot luck ini ..hehehe..
Supaya dapat variety of foods :)
Macam Bujal, contohnya ..dia dah cop nak bawak spaghetti...ekekeke..




Tarikh tersebut memang dilihat sesuai. AA tiada program pada tarikh tersebut, so insyaAllah tiada halangan untuk datang. Lagipun, rumah Kakcik SEROJA dengan rumah AA cuma sepelaung saja!

Nanti AA datang bawa apron seawal jam 8 pagi, bleh? :)


Copy dari entri KAKCIK SEROJA.


Sehingga saat ini, lum tau nak bawa apa, sebab hampir semua menu yang AA pandai masak, terutama Dadih tu semua orang dah “chopp” dulu, lalu aku ingat nak bawak “Biskut Perut Kosong” jer kot....


Kalu bawak buah ni, ada ker yang sudi kopekkan?


Lagi satu soklan: “Nak ajak SERI BULAN dan HISYAM sekali, bleh?” Ahaks!



~...antara SERI BULAN dan HISYAM, ternyata si lelaki tenang itu lebih pemalu berbanding si gadis ceria kerana setiap kali Pak Utih membuka liburan lara jiwa HISYAM lebih banyak merindik tunduk kerana terasa diusik pipi dijentik telinga...~







23 comments:

  1. kak AA,

    kalau bawak seri bulan dgn hisyam jgn lupa amik gambaq.. lepaih tu tempek tang sini ye...

    kalau suma menu dah kena choppp..kak Azie bawak puluit kuning diraja laa.. cicah kari daging....mabeles!

    ReplyDelete
  2. best betul kak AA. mana dapat kasut baru kt atas tu kak? macam kasut orang muda2 siap ada blink blink.. :P

    ReplyDelete
  3. Bawalah siapa sahaja, asalkan niatnya ikhlas untuk bersua muka. Hmmmm... nanti nak bagi tugas apa kat Azie, ya? ;-)

    ReplyDelete
  4. EJA:
    Kalu dengan syarat ambik gamaq tuh, teruih jer depa pasangan SEHATI SEJIWA tu kensel! hahahahaha

    Yeahhhhh Pulut Kuning? Idea baguih tuh!




    EFFA:
    Kak Azie pinjam dari kedai kasut Google jerrr.. Macam orang muda? Memang muda ponggggggg! hahahahaha

    ReplyDelete
  5. KHAIRIN:
    Silaaaaaa.. silaaaaaa! Dipersilakan.



    KAKCIK:
    Saya boleh buat ni:
    1. Basuh pinggan mangkuk gelas.
    2. Bancuh air @ jaga air.
    3. Penyambut tetamu/pelayan tetamu.
    4. Monitor makanan, tak cukup saya boleh jadi tukang tambah.

    Kecik punya hal tuh!

    ReplyDelete
  6. wahh..boleh datang ni..dah lama tak jumpa kak azie ngan kak cik :)

    ReplyDelete
  7. AZRUL HISHAM:
    Yeahhhhh sila sila... mari mari jangan segan.
    Kak Azie dah sms kepada Bapak Gula-Gula dan juga kepada BRO RED RAMBUTAN.
    Nanti kalu ada rezeki, berkumpul lah kita lagi.
    Havoc!

    ReplyDelete
  8. saya terer kopek durian! (Ngeeee...)

    ReplyDelete
  9. Aslkm

    Wah seronoknya. Harap mama pun dapat turut sama. Ingin sangat nak jumpaAA~!hehe tak janji lagi.

    ReplyDelete
  10. rase mcm nak jer join tapi tu lah..ade rase sikit segan la pulak...tapi mau...

    tapi insya allah..tarikh tu mcm ok jer...

    ReplyDelete
  11. jelesnyaaa...kalo dpt join lagilah best

    ReplyDelete
  12. best ni gather gather gini..teringin nak pegi dan bertemu muka dgn azie dan kak cik..hehe tapi maluuu laa..err tmn kencana kat mana ek?

    ReplyDelete
  13. Wahhhh, selamat bergather2! Mesti meriah nanti!

    ReplyDelete
  14. Seronoknya 'bergather-gather' ya Azie...



    ***nampaknya ada malware lagi di blog Azie ni...dari mazidulakmal,blogspot.

    ReplyDelete
  15. SEKAMAR RINDU:
    Sila sila... semua blogger boleh join. Mari laaa... (kalu berani?) hahahaha



    LF:
    Terimakasih. Jangan lupa tegur saya yerrrr...

    ReplyDelete
  16. GADISBUNGA:
    Bawak parang sendirik!



    MAMA JU:
    Amboiii... Takkan nak jumpa AA saja? Mari ramai bleh gather dengan ramai blogger lain lagi!

    ReplyDelete
  17. AIN NORAINI:
    ahaaaa ini orang terer masak, kena datang. Bawak kuih sedap sedap skit! hehehe



    MAMA SYAZA:
    Mari laaaa. Apa nak segan. Lagi ramai lagi best!

    ReplyDelete
  18. SANIAH:
    Mari mariii...!
    Taman Kencana ni dalam kawasan Ampang. Dekat jer dengan Taman Muda dan Pandan Indah, juga sebelah jer MRR2 tu.



    DINAS ALDI:
    Jommm...! Jangan lupa datang eh.



    CKLAH:
    Terimakasih CKLAH.
    Tadi masa balik ke KL (dari luar KL), ada seorang blogger dah sms bagitau memang Malware datang dari blog Mazidul.
    Terimakasih juga buat CKLAH.

    ReplyDelete
  19. kak azie bawaklah dadih tu.. teman nak let go tp lom ade 'menu gantiannye'. tgh pk2 lg ni.. :)

    ReplyDelete
  20. AZEEDA:
    Alaaaa bawak ler Dadih air tangan awak. Tak per. Kak Azie pun tingin nak rasaaaa....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails