Wednesday, September 28, 2011

WW: Fruit-Land, Rupanya Dessert Mangga tu Sedap!

Assalamualaikum
Rabu
28-09-2011
Lunch semalam. As usual, Lone Ranger!











~...SERI BULAN merancang untuk berhijrah dari Teratak Nyatuh ke teratak lain yang lebih memahami liuk bahasa tubuhnya, yang lebih mengerti kerling senyumnya, juga menerima rentak rajuknya tanpa peduli samada HISYAM perlu ikut atau perlu sekadar angkut...~







11 comments:

  1. Saja nak test, keluar tak komen kakcik ni. Pagi ni dah tinggal komen kat beberapa blog - semua masuk spam! :(

    ReplyDelete
  2. ye ke betul sedap kak???
    hehehhehe....mana ade laaa kat jengka nih????huhuhu

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Azie

    Mak uih.... geramnya tengok makanan tu kak.. laporrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. sedapnya...pagi2 dh nampak mknan yg ala2 masam...sedap2!!!

    ReplyDelete
  5. sedap ye..nnt boleh try pulak...
    dah terliur ni...

    ReplyDelete
  6. br je lepasmakan,rasa lapar blk bila tgk mknan kak azie...huhu

    ReplyDelete
  7. tak masam ke kak? :) makanan masam2 ni saya kureng sikit..

    ReplyDelete
  8. mangga=masam...tak dapek nak nolong terbayang2 macam mana kerutan muka aina bila makan nanti!

    ReplyDelete
  9. adoiiii...bab makan2 ni mmng tak boleh tahan...

    ReplyDelete
  10. harga dia boleh tahan tak? itu ari cuba makan tutti frutti, punya lah mahal harga dia kan... hihihihi

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails