Saturday, September 10, 2011

Tart Nenas Terus Menerima Tempahan...

Assalamualaikum


Agak sibuk, dan... menyibuk serta buat-buat sibuk.

Sebelum terlupa,

bagi sesiapa (esp. peminat Tart Nenas), tempahan terus dibuka dan ada beberapa pek lagi akan masuk menjelang esok.


Bagi yang berminat, sila call AA atau email me:
azieazah_07@yahoo.com
atau FB: Azie Azah ntuk tempahan.


Terimakasih.



~...entah apa berlaku kepada HISYAM setelah menunjuk laku konon merajuk dengan SERI BULAN...~








26 comments:

  1. Azie..acik nak ..raya ni belum makan tart nenas.teringin pulak tengok gambar kat blog azie ni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Kak azie...nak tart 5 pack. Weekend depan pi amik kat rumah kak azie. Boleh?

    ReplyDelete
  3. ACIK:
    Saya dah reply di FB. Kita arrange nanti.



    ANYSS:
    Wokeh. Boleh saja. Lokasi tak leh janji dulu, maklum MOKYANG ni spesis tak lekat di rumah.
    Hari apa free, bagitau jer. Sabtu depan sebelah petang, ok gak.

    ReplyDelete
  4. AA,
    i teringin lah..

    call i lah ye coz i tak ada phone num u.

    0192129958.

    ReplyDelete
  5. masih belum dapat.. agak2 bilalah ya??

    ReplyDelete
  6. Dah jd tokey tartlah pulak kawan aku ni...hi3

    ReplyDelete
  7. AYU:
    Hari tu masa plan nak ke Johor, memang nak bawa untuk AYU. Belum ada rezeki pula.



    CT:
    Dah 2 tahun lebih dah dok jual Tart Nenas ni sayang oiiiii....

    ReplyDelete
  8. my feveret.. huhu.. berair mulut rasa

    ReplyDelete
  9. Salam Aidilfitri kak..

    Serious, tart nenas akak nampak menarik, macam penuh aja isi nenas nya..ekekekke..saya tak suka makan tart yg lebih tepung dari nenas..:)

    ps: harap dah tak keliru antara saya dgn Bujal dah..hahahaha...Nak jadi babysitter ya? ekekekekeke

    ReplyDelete
  10. kak azie...mcm sedap jek tart nih...COD boleh?hahahhaha...pasti terjah dapur AA...
    tanjat boboiiiii!!!!

    ReplyDelete
  11. ZUL FATTAH:
    Abih la basah keyboard!




    DADDY ZIYYAD:
    Salam Aidilfitri.

    Betul, memang penuh inti jem nenas tu, dan ohhh sangatlah sedap!

    anytime bleh jer jadi babysitter, asal dapat ikut pergi Perth!

    ReplyDelete
  12. AZIAN:
    Bukan macam lagi dah. Memey laaarrr!

    ohhh tanjat Boboi!

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...rezeki selepas raya. tempahan untuk orang membuat rumah terbuka pulak

    ReplyDelete
  14. Selamat hari Sabtu tokeh Tart!!! Hehe

    ReplyDelete
  15. sedap tue....

    salamat hari raya kat kak azie yew. doakan kina dpt anak perempuan yew kak.

    ReplyDelete
  16. aarrrghh!!! apsal kite jauh nau duk di lembah bukan lembah klang ni...
    ada post delivery ke???

    ReplyDelete
  17. drooling la akak...tapi lepas habiskan tart kat rumah ni baru nak tempahla...akak buat tak tart luar musim perayaan?

    ReplyDelete
  18. sedapnye kak tgk tart nenas tu, pos sampai kedah boleh ke kak ? kalo boleh akak shoutbox aje kat blog saya

    ReplyDelete
  19. EELOBOR:
    Baeeeeekkk punya hint eh? Nak kene niiii... hihihihih



    ZINO:
    Pada Kak Azie, memang sedaplah.



    CKLAH:
    Selamattttttt...!

    ReplyDelete
  20. KINA:
    Thanks KINA.
    Aminnnnnnn... moga-moga KINA mendapat baby girl kali ini. Tak sabar nak tengok baby!



    KAK NGAH:
    InsyaAllah, boleh diusahakan. Dah pernah buat pun sebelum ini, cuma tak berapa menggalakkan, sebab Tart akan sedikit sopek akibat penghantaran. Rasa tak terjejas, insyaAllah.

    ReplyDelete
  21. ERI-CHAN:
    Tart Nenas ini tak kira musim. Memang boleh ditempah sepanjang tahun.



    MAMA SYAZA:
    Nanti kirim alamat ke FB Kak Azie. InsyaAllah, akan diusahakan.

    ReplyDelete
  22. kak, xkira nk mai jg umah akk nk mkn tart!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails