Wednesday, September 21, 2011

Pulanglah Perantau_02: Akhirnyaaaaaa....!!

Assalamualaikum
Rabu
21-09-2011



Akhirnya, My Adik Bongsu yang pernah AA sebut sebagai pelayar, tepat jam 3.30 petang tadi sudah berada di Malayisa, lebih tepat berada di Pulau Pinang. Berada di rumah My Adik Perempuan Bongsu (his sister) sehingga akan dibawa berjumpa MyBONDA yang berada di Prai di rumah another sister.

AA tidak dapat berkumpul bersama buat masa ini. Ntah siapa yang akan dapat snap gambar Jejak Kasih itu nanti.


Pic terkini MyBONDA masa Syawal lalu... Dia senyum!

Cerita selanjutnya akan ditulis lagi nanti.




~...SERI BULAN tidak tahu bagaimana hendak menghuraikan perasaannya apabila tiba-tiba HISYAM seperti kamcing pula dengan WAHAB yang kadang-kadang betul adakala serong, kerana selepas JALAL, SERI BULAN tahu WAHAB juga ibarat pagar reput menanti roboh...!~








12 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Alhamdulillah. Akhirnya penantian menjadi nyata, tidak lagi mimpi dan igauan ngeri. Moga yang jauh didekatkan, yang dekat dieratkan yang erat dimesra-mesrakan ----> macam iklan lak!

    Tak sabar nak tahu cerita terkini ni ;)

    ReplyDelete
  2. seronok dapat berkumpul semula.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. nak tunggu pic jejak kasih. tu konfem terharu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah
    tertunai juga hajat
    betul jugak air di cincang tak akan putus kan?

    ReplyDelete
  5. manisnya senyum bonda, dah jumpa anak yg ditunggu2 nanti pastinya senyum bonda akan bertambah manis lagi


    syukurlah, penantian bonda akan berakhir juga

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...tak sabar lak nak tggu entri jejak kasih :)

    ReplyDelete
  7. kak AA, will w8 for the sambungan cerita..

    ReplyDelete
  8. Alhamdullilah..........
    maha suci Allah..
    akhirnya, ayu pula tumpang terharu..

    PS: kak, nanti syer pic adik kak ya, bersama bondamu

    ReplyDelete
  9. mcm jejak kasih! tp apapun selamat kembali!

    ReplyDelete
  10. bonda tersenyum berseri, di belakang fail yang cantik tersusun.

    ReplyDelete
  11. mcm arwah nenek saya gayanyer, rindunyer

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails