Tuesday, September 27, 2011

Gathering Blogger 23 Oktober: Pengumuman kecik...

Assalamualaikum
Thalatha
27-09-2011


Tajuk: Gathering Blogger
23 Oktober 2011, Ahad
Dari jam 2pm–7pm
Bertempat di rumah Kakcik Seroja, Taman Kencana, Kuala Lumpur
Konsep: Pot luck




Oleh kerana banyak menu sudah di“sukarela”kan oleh sekian ramai para blogger yang baik hati lagi baik budi untuk dibawa, lalu AA akhirnya memikirkan untuk menaja ini:

1. pinggan kertas
2. cawan / gelas kertas
3. sudu / gerapu
4. ais batu / ketoi ais
5. tisu buat lap bibir berminyak dek rendang Kakcik
6. plastik sampah buat buang sampah kulit deriyan (kalu ada musim lagik)

7. ADA APA APA LAGI yang perlu ditambah duhai Tuan Rumah?


8. Ada sesapa yang sudi menaja CEKEDEK UDANG + Kuah Kacang?


Sila respons di kotak komen, please!

*Bagi la chance, orang ini pun nak bersedekah jugok. Hehehehehe










24 comments:

  1. Banyaknya yang Azie nak sponsor, abih kakcik nak sediakan apa? Plastik sampah kat rumah kakcik ada baaaaanyakkkkk tau... :)

    Ais/sirap ros/oren pun biar kakcik yang sediakan sebab sirap/oren sunquick memang dah ada berbotol kat rumah. :)

    Kakcik ingat menu utama kakcik nanti, kakcik nak buat mee kari je. :)

    ReplyDelete
  2. Weeeiii...meriah sya bawak kepek kepek berbagai jenis ok tak?

    ReplyDelete
  3. rasa nak join walaupun x glamer...kak, kasi address lengkap bleh?

    ReplyDelete
  4. akak, saya bawak lemang ok tak?

    kat umah saya ni ada byk lagi pinggan kertas...maybe saya boleh bawak skit nanti :)

    ReplyDelete
  5. kalau lah saya kat KL, konpem attend, bawa cekodok jagung! hehe, semoga semuanya bejalan lancar kak azie, tahun depan buat lagi,nak join,hehe

    ReplyDelete
  6. cekedek udang tu kalau ada tolong asingkan 10 ketul.saya nak bawak balik~keh keh~

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilah...terima kasih sebab sudi sponsor segala macam cawan pinggan kertas...betul jugak ya, makanan nya ada, pinggan cawan tak terfikir...hehehehe

    ReplyDelete
  8. AA..nampaknya rugi le tak dapat join..cik abang kata..kelumpo dia tak reti nak carik..he he.

    ReplyDelete
  9. kak...
    insyaALLAH kami dtg...buat masa ni, takde apa2 aral lagi...tat ananas comosus jgn lupa ek...heheheheh

    ReplyDelete
  10. KASIH IBU:
    Orait! kerepek pelbagai jenis pun syok layan. Sambil borak borak! silakan.



    KHAIRIN:
    Sila klik ke nama KAKCIK SEROJA. Ada alamat lengkap dan map.

    ReplyDelete
  11. ACU:
    Masih ada masa untuk fikir. Tak masak tak mesti tak bawak. Kedai banyakkkkk...hehehehehe




    AZRUL:
    Set! LEMANG!

    ReplyDelete
  12. ZUL:
    Akak pun teringin nak jumpa ZUL. Takpa habiskan study dulu. Kalu ada cuti semester, balik nanti boleh gather lagik.



    BUJAL X:
    wokeh! nanti kita cari sapa yang nak jadi penaja!

    ReplyDelete
  13. DADDY ZIYYAD:
    Kak Azie ni dah selalu dah buat majelih macam nih. Pengalaman boleh buatkan kami terfikir perkara yang orang lain lupa nak fikir. Cewahhhh!



    ACIK ERNA:
    Acik mai la naik komuter. Pastu LRT jer. Dah sampai. Saya pi jemput tang stesen komuter Bandar Tasik Selatan!

    ReplyDelete
  14. AZIAN:
    Amboiiiii..... Tart Nenas? InsyaAllah.




    CHIK ATT:
    Jeles la lagi.. hehehehe jeles la lagi. hihihihihi

    ReplyDelete
  15. KAKCIK:
    *komen respons terlewat sebab komen KAKCIK tadi ada di spam.

    Terimakasih. Nanti kita sama-sama buat air gula yaaaa..




    ZIE:
    Datang la sekali nanti. Mesti meriah.

    ReplyDelete
  16. azie... takut tak jumpo jalan, rumah kakcik lae la kok tak jumpa

    ReplyDelete
  17. NORASHIKIN:
    Baru nak plan nak hebahkan dan ajak mari sama! jommmmmmm!




    IBU INTAN:
    Jalan jumpa, takut tak jumpa orang. hehehehe jangan risau, nanti Kak Cik bagi alamat.

    ReplyDelete
  18. NORASHIKIN:
    Buat Puding Karamel, eh? Nak rasaaaaa!

    ReplyDelete
  19. btui ah , k azie. x der mender2 yg akak nk seponsor tuh nk mkn pakai tgn kots gamaknyer. kalo ramei yg sponsor sure ader can nk tapau kan? (still mikior nk bwk aper...huhuuu)

    ReplyDelete
  20. AKUZLE:
    Tak nak guna sudu pun tak pa. Lagi baguih, memang lebih sedap makan guna tangan.

    Nanti dah tahu apa nak bawa, bagitau yaaaaa...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails