Thursday, September 27, 2012

Dug dag dug dag!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis
27-09-2012


Dia call semalam, nak balik rumah. Tapi sampai kul 9 lebih, takda. Tak jadi balik. Esok lah kot, sms nya.

Hari ini aku masak TomYam (ayam + sayur mayur, boh bebola seafood sikit). Masak nasik juga celur Mihun. Mihun Tomyam la tu.

Last-last dia call tadi, tak jadi juga balik sebab kul 9 tadi baru kuar tempat keja. Mana nak sempat. Nampaknya, weekend baru balik. Apa nak masak? Ermmm....

26 NOVEMBER menjadi tarikh dok tunggu penuh dug dag dug dag... Lambat lagi, tapi aku dah tempah baju baruuuu...!

Kasut baru, perlu tak?

Kalu dah pompuan....





~...SERI BULAN ini terlalu parah, sehingga hampir retak seribu menunggu HISYAM berkata sesuatu...~



 



20 comments:

  1. As salam Kak Zie,

    Kasut adalah perlu! Seperti penari ballet tanpa kasut ballerinanye...mau tergeliat kaki...hahaha :D

    Jgn lupa share gamabr kasut baru :)) Warna purple lah tewww~

    ReplyDelete
  2. baju lama takper Azie, janji KASUT BARU!!!

    hehe...

    ReplyDelete
  3. Ada rombongan nak datang meminang ke? Hehehe...

    ReplyDelete
  4. Ada apa 26 November ...dug dag dug dag gak ni. Mesti majlis beso sbb siap menempah lagi :)

    ReplyDelete
  5. MARYA YUSOF:
    Belum dapat dipastikan apakah warna yang sesuai nanti. Tunggu baju siap dulu baru boleh fikir fikir. Hehehe



    KAK QUEENIE:
    Kalu bleh saya nak semua baru baru kak!

    ReplyDelete
  6. KAKCIK:
    Meminang belum lagi laaa Kakcik. Lambattttt lagi tuuu.



    ACIK MLMW:
    Anak awak belajar tempat yang macam tu, cuba selidik ada apa pada tarikh itu. hehehe

    ReplyDelete
  7. AA
    I agak you nak pergi majlis spesel untuk meraikan kejayaan anak you, kankankan?

    *Bisik* dan pastikan yg dalam punya pun baru, oooops!

    Apa pun, tahniah eh?

    ReplyDelete
  8. Ada majlis apa agaknya sampai semua nak serba baru?

    ReplyDelete
  9. walau apa pun event spesel tu, saya ucapkan selamat bergumbira!

    ReplyDelete
  10. kaklong plk yg dug dag dug dag...hihih

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum azie..kalo dah namanya pempuan memang gila kan kasut..huhu..

    ReplyDelete
  12. Jangan lupa beli bunga sejambak besar!

    ReplyDelete
  13. Saya setuju kata Marya - kasut baru tu mmg perlu. Kalau dapat handbag baru juga .... hehehe

    ReplyDelete
  14. saya suka tengok orang pakai kasut sepadan dgn baju ke henbeg ke ...
    hihih..
    tapi kasut saya kaler coklat tu je la ngan baju hijau ke pepel ke biru ke ..

    ReplyDelete
  15. sapa yang sepesel beno nak datang tu ekk.. sampai tempah baju baru, beli kasut baru bagai.. jgn lupa stori ehh..

    ReplyDelete
  16. kalau tak perlupun boleh tambah koleksi juga..

    ReplyDelete
  17. Makchaq tak suka tukaq kasut, tambah kasut baru.. memang tak suka rasa macam tak selesa di kaki.. tu yg selalu pakai kasut yg sama ke mana-mana.

    Selamat bermajlis, dan selamat bergembira.. mesti majlis besar sebab semua serba baru...

    ReplyDelete
  18. Konvokesyen ke kak? Wahhhh .. berdebar!!

    ReplyDelete
  19. dug dag dug dag zureen menbacanya..cantik kasut kak azie..

    ReplyDelete
  20. Kasut baru..handbag baru tudung baru...nampak semua baru..janji manis

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails