Thursday, September 20, 2012

Menjejak HILMAN YONG di Korea...?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis malam JemAAt
20-09-2012




Siapa yang berhajat nak join trip ke Seoul? Ini adalah percutian sendiri-sendiri, tanpa melalui syarikat or ejen. Hanya di sana sahaja kita menggunakan orang-orang tertentu untuk beberapa urusan. Soal makan, kita plan nak masak sendiri di apartment yang akan disewa. Lebih jimat.

Jika tak jelas sila zoom.

Berhajat nak join? sila book tiket mengikut nombor flight tertera. Lagi cepat lagi baik, sebab takut harga naik. Selebihnya akan diuruskan. Harga untuk Ground Package akan diberitahu kemudian.

Percutian 5–9 April, 2013. Dijangka musim bunga. Pemandangan pasti akan sangat cantik!

Tiket ni ditempah seseorang, dah lama. Sejak Julai, aku jer yang terlupa nak tolong promo. Sebarang pertanyaan, email me or PM di FB. Jangan risau, trip ni insyaAllah best!

Air Asia promotion masa tu...

Tayang-tayang:


Dried Pan Mee. Tak sedap sangat. Tapi syukur sebab boleh juga mengenyangkan seorang Kerani Karat.




~...bila sebuah pengkhianatan terancang berjaya menembusi sebuah kekebalan, SERI BULAN tahu yang kecewa adalah HISYAM dan yang merana adalah dirinya sendiri manakala yang bersedih bermuram durja bak hujan senja adalah Mak Utih dan Pak Utih...~





 





11 comments:

  1. AA (azie azah ke air asia? dua2 pun boleh... hehehe...) ada buat promosi tempat duduk percuma sekarang, kan? Jom kita tengok. :)

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera,

    Hehe mama memang teringin ke sana gara2....tapi tulah byk tapi...

    ReplyDelete
  3. ada tapi.. yang tak best tu.. :(

    ReplyDelete
  4. Kakak cuma dapat tengok ajelah azie. Musim bunga mestilah cantik pemandangan masa itu..

    ReplyDelete
  5. Dah check Rm1200++...hati bagai digaru2 tapi bulan 3 tu dah ada plan...waaaa...

    ReplyDelete
  6. Kak Azie, bukan hari ni tgh bukak AA 0 fare?

    Sy suke pan mee sup. Nak2 klu pan mee tu jenis kenyal2. Yummeh!

    ReplyDelete
  7. bestnya time pergi musim bunga...
    seronok kalau dapat lihat negara orang nih....

    ReplyDelete
  8. tak mampu lagi nak ke sana...huhu...

    ReplyDelete
  9. koreaaaaaaaaaaaa...

    awat p kejap sangat... cukup ker??

    kalau saya paling kurang seminggu.. hikhikhik

    ReplyDelete
  10. AA-kena start belajar cakap Korea ni, yang asas-asas untuk kegunaan harian nanti.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails