Friday, September 21, 2012

Tiga kali arrrgggghhh...!!!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
21-09-2012




Aarrgghhh!

Hidup aku tak boleh berenggang dengan komputer (which is MyMacPro), selain henfon juga PenDrive dan seangkatan dengannya.

Aku ada 5 PenDrive. 4 sendiri punya, 1 hakmilik company. Khas untuk job.

Ada satu PenDrive yang aku simpan pic dan docs untuk urusan blogging. dll Gambar-gambar yang aku dah edit dan sebagainya lah. Ke sana ke mari mesti bawa PenDrive tuh. Hari-hari make sure kena bawak balik.


tapi,

hari ini bleh tertinggal...! Wuaaaa! Terlupa sungguh, sebab masa nak balik tu, aku sibuk bergayut dengan seseorang (who is suka benor nak ajak bergaduh dalam telefon!) Dia punya pasal lah nihh!

Dah la hari ni Jumaat. Cuti 2 hari.

Bila dah teringat benda tu tertinggal, ada lagi yang arrgghhh! Aku lupa print Form utk Gathering Blogger Ahad nanti. Another arrgghhh! Pdf file tu dalam PenDrive tu la.

Takda pilihan, gigih buat semula kat rumah. Mujur senang dan tak perlu formal sangat. Settle.

The third arrgghhh! ialah balik rumah tengah sedap masak, gas habis!




~...geram bukan kepalang si SERI BULAN bila baliknya malam itu dari surau disergah megah oleh Wahab yang kurang akal tapi pelahap lalu ingin sekali dia mengadu tanpa domba kepada HISYAM dengan harapan ada yang bakal kena jerkah...~



 




13 comments:

  1. Arghhhh ... nak tolong jerit jugak boleh . Hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Arghhhh ... nak tolong jerit jugak boleh . Hahahahaha.

    ReplyDelete
  3. arggghhh tetiba rasa tension lak, hehe

    ReplyDelete
  4. Kak zan pun nak join leh arrggghhh..biaq begegaq blog azie ni :D

    ReplyDelete
  5. Lawa header baru...I like it...hiks..

    ReplyDelete
  6. penuh adrenalin disini... ingin kongsi jeritan jugakkkk~

    yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! hehehe..


    *salam komen disini..*

    ReplyDelete
  7. aarrgghhhh..
    patutler uncle gedek kata suara kuat.. kihkihkih..

    psstt: geram kan kalau ada barang tertinggal, klu boleh amik tak pe jugak.. :(

    ReplyDelete
  8. ACIK MLMW:
    Tolong! Tolong lah jerit kuat kuat sama!



    HUDA:
    Tension? Meh kita jerit ramai-ramai! Arrggghhhh!!!!

    ReplyDelete
  9. NORHAIZAN:
    Kak Zan, kalu nak bergegaq lagi, kena lompat lompat sama tau! hahaha



    JUNAINA:
    Memang geram giler!
    Header kali ini nak cuba hitam pulak.

    ReplyDelete
  10. SI RIBEN MERAH:
    Adrenalin melonjak-lonjak niii...!



    AIZAMIA:
    Uncle GEDEK? memang nak kene orang tua tuh!

    ReplyDelete
  11. CHIK ATT:
    Lebih dari meroyan dah niiii

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails