Wednesday, September 5, 2012

Syawal Day 18: Pasembor Utara lagi Azie...?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
05-09-2012


Layan gambar, sekitar lunch beramai asalnya, yang kemudian bertukar menjadi lunch-date sebab cuma tinggal berdua. Kisah Senin lalu.

Sejak minggu lepas lagi sudah plan hendak memburu Pasembor Utara di Kg Baru. Restoren 24 jam, identiti kerusi kuning + oren. Aku tiap kali datang, sangat suka dengan kerusi kuning oren tuh...

Pasembor Special, RM7.50 sebab ada sotong.


Aku order Kuey Teow Ladna Special, RM8.00 ABC RM4.00


Macam tak berbaloi dengan harga, Kuey Teow tu skit jer, tapi syukur. Sedap!


Nak tayang Buah Kabung dalam ABC tuh...

Terimakasih kepada yang terlibat dalam ini cerita.





~...pohon buluh di tepi lembah sudah merimbun dan SERI BULAN bagai percaya pula bila Mak Utih merepek tentang hantu berlindung, sehingga jenuh pula HISYAM meyakinkan itu sekadar gurauan lalu cuba mencabar diri untuk bermalam di situ tanpa lilin tanpa gasolin...~


 








6 comments:

  1. Azie...
    Lenkali kita terbabit sesama yer...

    ReplyDelete
  2. AKAK:
    InsyaAllah, boleh saja. Kita cari tarikh sesuai dan pada hari tak kerja. Bleh lepak lama sikit, kan?


    ELLA:
    Pada Kak Azie semuanya sedap. Selain Pasembor, Mee Rebus pun sedap sangat!

    ReplyDelete
  3. Hah siapa yg terlibat tu K.Azie...

    Aina kalau pi situ Mee Rebus dan Pasembor memang jadi pilihan...

    ReplyDelete
  4. nampak cam sedapppp sgttt...terliurrr sudahhhhh

    ReplyDelete
  5. JUNAINA:
    Yang terlibat tu adalah si pemangsa yg bijak berkata-kata. hahaha


    MAMASYAZA:
    Memang sebab terlior la yg buat Kak Azie gigih memburu sampai ke Kg Baru tuh.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails