Friday, September 21, 2012

Sapa lagi nak sokong blogger...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Khamis malam JumaAAt
20-09-2012


Sebagai tanda sokongan (yang dilihat tidak seberapa):


1. Pulut Kuning untuk Majlis Gathering Raya – beras pulutnya ditaja Kakcik SEROJA.


2. Aku tak tau nak panggil apa, banner ker, kain rentang ker (sama kot?), sebab saiznya cuma A3, laminate dan gantung sendirik jer. Printed, 2 copies.



3. Borang pendaftaran untuk tetamu blogger yang hadir. Untuk rekod. Aku ulang-guna form yang lama, hanya tukar tarikh saja.



Tayang balik Pulut Kuning & Sambal Tumis Bilis, masa gathering yang lalu.




Jemput datang yaaa!






~...HISYAM bukan tidak disudi menunjuk wajah walaupun tidak dijemput dia sangat ingin hadir tetapi untuk berdepan dengan mata SERI BULAN semasa berhadapan dengan sekian ramai peminat misteri, dia sangat tidak sanggup kerana rajuk kawannya itu bukan boleh terpujuk dengan hanya Cendol semangkuk...~







17 comments:

  1. INSYALLAHH.. INSYALLAHHH. hope my mom ok lahh..

    ReplyDelete
  2. Yeyeyey.. X sabo.. X sabo. Psl menu Abe Zam masih pikir nk msk apa. Biniknya pikir nk mkn ajer.. Thihihi

    ReplyDelete
  3. den konal sorang je tu yg sogan nak joint hehe (alasan)

    ReplyDelete
  4. AYU AKUZLE:
    Sokong ayat yang last tuh:
    Biniknya tu memanggggg....!



    ZINO:
    Tak mengapa. Saya tak paksa, orang dah pemalu lagi penyogan. Takkan sampai saya nak heret tangan. hehehe

    ReplyDelete
  5. Semoga semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  6. Selamat berGGRB 2012..KZ tumpang usha lepas korang upload gambo dlm blog jer.

    ReplyDelete
  7. KAK AZIE..
    kalau ada yg sudi bawak..saya dtg la
    hehe

    ReplyDelete
  8. Sedapnyer pulut kuning tu. Faberet saya tu kak. Dah lama sungguh tak bergather gather ni. Teringat gathering belakang sekolah MGS, sambil makan ikan bakar. Nostalgia yang happening.

    ReplyDelete
  9. Aduh... dah nampak pulut kuning pulak. Tart istimewa tu malam ini baru nak sampai rumah kakak tau.

    Kalau teringin pulut kuning macam mana pulak ye?

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah.. rasa dah tak sabar2 ni.. tak sabar2 nak makan.. he..he.. kak nak minta izin copy paste banner akak tu kat blog saya ya.. nak war2kan pada teman2 blogger yg lain.. mana tahu ada yg berminat untuk turut serta.. TQ kak azie..

    ReplyDelete
  11. sedapppppppp nya pulut kuning!

    ps: kak azie, lain kali dgn muka tak malunya, saya gi jalan2 rumah akak lah ya, nak makan pulut kuning ni..hahahaha

    ReplyDelete
  12. oh.. best andai dapat join bersama.. tak berani nak janji.. andai punyai masa ---> akan ke sana..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,
    Kerana entri inilah...daku terpaksa mengukus pulut, walaupun bukan pulut kuning, tadak warna kuning tabur je warna merah pun hu hu hu

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails