Sunday, September 30, 2012

Terimakasih, ku ucapkan pada muuuu...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
30-09-2012


Sekarang ni kat tv ada kempen “Terimakasih”. Penghargaan dan ucapan terimakasih kepada pelbagai orang, pelbagai perkara untuk pelbagai sumbangan dan bantuan.

Aku suka lagu tu.

“Terimakasih ku ucapkan pada muuuuu...”

Macam lagu Ebiet G. Ade pulak.
Aku tak reti nak masukkan link muzik or link YouTube dalam blog.

Dan budak-budak sekolah dalam iklan kempen tu sangatlah cute!




~...SERI BULAN memang sangat berterimakasih kepada HISYAM yang sudi membawa dia menjadi pengiring paling rapit, pengapit paling setia walau dia terlupa menyebut ucapan itu dalam keadaan gumbira sekali pun...~


 








6 comments:

  1. terima kasih sayang ku ucap pada mu... [awie]

    kita kalau dgn org lain mudah jer ucap terima kasih tapi dgn famili anak beranak laki bini mcm susah nak keluar perkataan tu...ngape eh.

    aku rasa kita segan/malu pasai rasa mcm formal sgt kot kan...

    tapi aku kalau dapat duit cepat je terima kasih hahaha :D *gelak setan

    ReplyDelete
  2. Setuju dgn Echah. Kita payah nak sebut terimakasih dgn orang yg dekat dgn kita. Harap2 depa faham.
    Tapi anak bongsu aku, selalu sebut terimakasih. Aku tolong amikkan dia tuala ker, asahkan pensil dia ker... dia mesti sebut terimakasih. Budak, kan.

    ReplyDelete
  3. ayu belum dpt dengar lg..

    syer ya nanti2.
    tag kt fb ya

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails