Sunday, September 9, 2012

Walimatulurus yang bertema remaja...

السلام عليكم ورحمة الله وبركات
Sunday
09-09-2012


Sekadar tayangan sepintas lalu, majlis Walimatulurus di rumah adik ipar semalam. Tak banyak sebab tak sempat nak snap macam paparazzi.

Pelamin dalam rumah. Hiasan warna-warni buat sendiri.


Sudut menulis ucapan untuk mempelai.


Kenal tulisan ni tak?



Ada chocolate fountain di Candy Buffet Table.
(aku merisik pada si pembuat chocolate fountain ni, kosnya adalah RM350 untuk 100 orang makan)

Snap seawal jam 10 pagi. Alas meja itu kemudiannya adalah berwarna biru.



Ramai puji, mempelai sangatlah cantik dan hensem!



~...di majlis akad nikah warga Kampung Separuh Desa, SERI BULAN rela berkebaya dan berkain batik lepas dan berselendang kerawang asal sahaja di majlis itu nanti HISYAM dapat dijeling-pandang berbaju Melayu berbutang lima yang bersinar tetapi matanya lebih berkilau untuk ditenung tenang...~



 








7 comments:

  1. Semoga berpanjangan jodoh dan berbahagia hingga ke syurga. Amin. :)

    ReplyDelete
  2. memang sama cantik.pasangan yang sepadan..semoga berkekalan

    ReplyDelete
  3. Fulamak ada chocolate fountain!

    Tahniah buat kedua mempelai, semoga berkekalan hingga ke syurga, amin!

    Kak Azie, jangan salah faham pasal tol jambatan Pulau Pinang yg saya komen kat blog Murni Alfathunnisa tu. Harga tol diskaun tu hanya untuk pemilik kad TouchNGo yg memiliki IC beralamat Pulau Pinang saja. Kalau IC alamat negeri lain, tolnya masih RM7, heheh.

    ReplyDelete
  4. pertamakali nampak ada choc fountain kat umah org kawen, boleh tahan gak harganya ya!

    selamat pengantin baru kepada pasangan mempelai, memang sama cantik sama padan...moga kekal sampai kesyurga ya....

    ReplyDelete
  5. KAKCIK SEROJA ~ ACIK ERNA:
    Aminnnn. Terimakasih.

    ReplyDelete
  6. DINAS ALDI:
    Terimakasih.
    Saya pun 1st time tengok ada chocolate fountain di majlis kenduri. Selama ni di hotel saja.
    Thanks info pasal TouchNGo tuh... Ohh nak dapat murah kena tular IC la eh? heheheh

    ReplyDelete
  7. KAK QUEENIE:
    Ya..pada saya harga rate itu masih dikira agak mahal. Kalu untuk 200-300 tetamu, dah berapa? Mungkin benda ni masih baru dan belum popular, jadi mahal.
    Kalu nak jimat, elok beli jer mesin coklat tu sendiri, kan? Buah dan biskut tu murah saja. Lebih puas makan dan boleh buat selalu...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails