Tuesday, September 11, 2012

Gathering Raya Blogger: REMINDER...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
10-0-2012

Sekadar hendak mengulang kembali, sebagai REMINDER tentang majlis Gathering Glamer Raya Blogger yang telah dirancang akan diadakan pada 23 September (Ahad) akan datang. Diharapkan akan mendapat sambutan dan respons yang baik dari para blogger.

Walaupun tarikh itu sudah melepasi Syawal, tapi kerana itu menjadi tarikh di mana majoriti para blogger dapat meluangkan masa, jadi diharap sangat akan ramai para blogger yang akan hadir nanti. Terutama bagi para blogger yang belum pernah berkesempatan hadir ke gathering seumpamanya sebelum ini.

Ulangtayang Gathering Blogger 18 Disember, 2011:


Harap-harap kita dapat berkumpul begini lagi, walaupun mungkin ada yang tidak dapat hadir, ada yang teruja sebab belum pernah join, semua dialu-alukan.

Sila klik iklan di sebelah untuk info penuh. Terimakasih atas prihatinan dan perhatian anda.

*aku mempunyai komitmen lain pada tarikh yang sama, dan nampaknya timbul lagi isu “belah badan kepada dua” nih..... adeh!




~...apa sahaja perkara yang melibatkan SERI BULAN samada kecil besar, mustahak atau tidak, HISYAM pasti tidak pernah berfikir dua tiga kali untuk membuat keputusan and vice versa, tetapi apabila salah seorang dari mereka tidak sempat berutus surat bawah tempurung masing-masing memahami bahwa dunia platonik mereka tidak akan dapat difahami oleh sesiapa pun waima anak dara Pak Imam cuba menjadi tonik...~


 








10 comments:

  1. Kakcik belum pasti samada dapat hadir atau tidak...

    ReplyDelete
  2. hmpr terlupa tarikhnya..insya allah akn hadir..
    apa aktivitinya kak?

    ReplyDelete
  3. Salam,
    LF dan isteri juga mengharapkan kehadiran lebih ramai blogger. Datanglah.

    ReplyDelete
  4. seronok lah haihh...gathering lagi. aktif macam ni memang best kan...

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Azie :)
    teman bace ayat last tu.. 'berbadan dua' tadiiii hehehehehehe :P

    ReplyDelete
  6. teringin nak join.

    Insyaallah , kalau ada kelapangan , pB akan ke sana

    ReplyDelete
  7. nampak menarik tu... kalau ada kelapangan nanti boleh la joint..

    ReplyDelete
  8. As salam Kak AA,

    Kalaulah dekat! :)

    ReplyDelete
  9. ahaa yg nih elok ajak potong riben oleh PM atau tazkirah UIidrus lgi ramai,kan,, kan

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails