Thursday, October 18, 2012

Hebahan tentang Gathering Blogger (lagi): sila undi tarikh....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
17-10-2012




Selepas beberapa minggu (dah lebih sebulan pun), agenda untuk  next gathering sudah mula disebut-sebut dan rancangan itu sudah mula menjadi perbincangan serius minggu lalu.

Dan suka aku nak tolong war-warkan di sini tentang perancangan tersebut. Tarikh TEPAT akan disahkan dan dihebahkan bila kata sepakat dicapai kelak. Untuk hadir kali ini pun, tak berani nak janji. (padahal bukan ada yang kisah pun)




Nampak gaya, undian banyak memihak pada tarikh 18 November (abaikan ejaan yang TERsilap itu).

Ulangtayang mini banner gathering terakhir hari tu.

Kali ini, diharap lebih ramai para blogger dapat hadir meluangkan masa merapatkan silaturrahim.

Tiada syarat ketat, melainkan POTLUCK, itupun tak paksa. Sebab biasanya makanan memang banyak.

Perkembangan lanjut akan banyak dapat diikuti di blog mereka yang terlibat secara khusus seperti: Kakcik SEROJA, PakNgah Hamzah al-Lavendari, Roshidayu...

Lokasi: Lavendari Height, Senawang.

Selebihnya, tunggu saja perkembangan dari mereka.





~...pernah suatu ketika, SERI BULAN ingin sekali HISYAM menjadi burung yang suka bertenggek di belakang kerbau, terbang tinggi tetapi akhirnya kembali menyinggah walau tanpa pesan tanpa amaran dan singgahan itu haruslah lebih lama dari yang terdahulu kerana rindu bukan lagi boleh disebut gebu...~


 




34 comments:

  1. Seperti biasa .....saya sekadar jd pemerhati dari jauh ...

    Azie .... saya dah try byk kali kite kite aje tu ...tak dapat la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. CA, cuba add saya as friend dulu, nanti saya approve as fren, the I akan add U ke dalam group.

      CA, mesej sekali ya, supaya saya kenal.

      Delete
  2. akak pun serupa CA.......

    dua2 tarikh tu dah dibooked, telan airliur jer tengok gambor org minum jus awak. zie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Q, saya sendiri tak pasti tarikh tu saya ada program apa.

      Delete
  3. nampak gayanya sy sorag ja lah hadir insyaAlah...kalo jd , ada keja lain sblm dan selepas gath tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apapun rancang dulu... Tiba masa kita tengok cemana jadi ke tidak

      Delete
  4. Assalamualaikum,
    hu hu hu harap2nya kali ni tak adalah SB mulut longkang lagi ya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adehhh... bersabar saja lah. Kata orang, tak kenal maka tak cinta. Tapi kalu dah kenal, takut pulak diajaknya bercinta. Hehehehe

      Delete
  5. Ada yang bawa kek SR lagi ke agaknya, ya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakan la kita makan kek nanti. hahahaha!

      Delete
  6. owh,patutla saya cuba banyak kali kite-kita aje tu x dapat. Saya add fb Kak Azie boley? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Nurul. Silakan, dan mesej sekali ya? Maklum nanti Kak Azie tak kenal sapa pula...

      Delete
  7. Debaran kian terasa. Debaran nak pikir menu apa psl cik abe dh suh pk. Dier masak jeks nanti.. Har3.. Nak wat entri undi gakslaaa..tqvm atas kredit itu, kak Azie..

    ReplyDelete
  8. kakazie cawan tulis nama lagi ker..hihihi..
    insyaallah kalau tak ada hal pada tarikh tu akan sampai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIN, tak pasti lah pula. Kena tunggu jawapan para Urusetia yang mesorat hari tu.

      Delete
  9. Terasa jelezlah pulak...bestnya :)

    ReplyDelete
  10. sy free rs nyer time tu tp tgk keadaan dulu.apa2 tarikh pn okey je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANIES, kali ni singgah la lama sikit. Bleh borak borak. Selalu asyik tak sempat saja.

      Delete
  11. saya harap bagi yang hadir, hadir lah dengan diri anda sendiri, bukan wakilkan orang, lepas tu refuse utk perkenalkan diri. Sila fahami tujuan pertemuan ini ialah utk eratkan silaturahim sesama blogger. Kalau dah main sembunyi sembunyi identiti, maaf cakap, baik tak payah datang sebab menimbulkan fitnah/cakap cakap orang, dan sikap sembunyi identiti ini memang tak menepati tujuan pertemuan ini.

    ReplyDelete
  12. Gathering lagi ye. Kakak tengok dari jauhlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu giliran orang Johor plak pasni!

      Delete
  13. Maaf kali ini tak dapatlah nak menghadirkan diri. 18hb Nov sudah ada acara menunggu. Mak Menakan kawenkan anaknya di Puncak Alam...sedey2...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails