Tuesday, October 9, 2012

Blog baru: tunggu masa sesuai...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
09-10-2012


Malam ini sangat lah slow.

Jadi aku malas nak menaip.

Mujur bleh tayang ini:


...tunggu masa sesuai... ntah apa ntah.

Jika ada yang heran di mana aku posting, itu adalah grup FB blogger Kite-Kite Aje. Untuk masuk menyertai, tiada syarat (kecuali ada blog laa). Sila cari Kite-Kite Aje, dan request untuk join. Nanti admin akan luluskan.





~...SERI BULAN mengadu dalam resah tentang WAHAB sedikit keliru lalu tidak malu untuk meniru dan mengeluh dalam gundah tentang beberapa suratnya di bawah tempurung seperti sudah dibuka orang tetapi HISYAM pula gelisah kerana setiap kali memegang pen untuk menulis dia hilang kata lenyap cerita...~


 




13 comments:

  1. kite dah kite kite aje kan kan? :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kite-kite tu sebab kita blogger. Seronok berbincang pasal blog.

      Delete
  3. line slow ker? kat tempat akak pun sama...lenguh gila!

    kite-kite? hmmm...........saper tur ya?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Ada pulit kuning tak masa perasmian?

    ReplyDelete
  5. klu dapatkannn..

    adakan ruang komen.. mana tau Ayu menyibukk nk berkomen..

    ps;
    good luck kak azie, url jgn lupa bg tauu

    ReplyDelete
  6. baru nak kembali akrif berblogging. apa-apa pun, moga persahabatan maya kita terus berkekalan :)

    ReplyDelete
  7. Aina seminggu ini tak update langsung blog. Bila tengok entri tak ada yg nak komen rasa macam give up nak tulis2 lagi padahal apa yang ditulis tu merepek je sebab tu tak ada yg nak komen. Sebenarnya memang tak reti nak menulis...sob...sob...

    Betul kata kak azie tu...blog aina pun lebih kepada e-diari je.

    ReplyDelete
  8. Sometimes diary itu adalah pengisian berilmiah dalam blog...

    ReplyDelete
  9. Nak buat blog baru, bila dah ready nanti bagi la link naa :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails